Anasayfa » BÜROKRATLAR BİRÇOK KESİMİ DE KUCAKLAYARAK BAHAR BOWLİNG TUNUVASINDA BULUŞUYOR.

BÜROKRATLAR BİRÇOK KESİMİ DE KUCAKLAYARAK BAHAR BOWLİNG TUNUVASINDA BULUŞUYOR.

BÜROKRATLAR BİRÇOK KESİMİ DE KUCAKLAYARAK BAHAR BOWLİNG TUNUVASINDA BULUŞUYOR.

BÜROKRATLAR BİRLİĞİ BEŞTEN SEKSEN BEŞE HERKESİMİ KUCAKLAYARAK ÇEŞİTLİ KESİMLERLE BİRLİKTE GÜÇLÜ TÜRKİYE FOTOĞRAFI GÖSTERİYOR.

İdareci ve Bürokratlar Birliği tarafından düzenlenen bu yıl ikincisi düzenlenen Geleneksel Bahar Bowling Turnuvasına çeşitli kurum ve kuruluşlardan 27 takımın katılması bekleniyor.

Bilkent RollhouseBowling Spor ve Eğlence Merkezi’nde düzenlenecek turnuvaya aralarında başta Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Bakanlığa Bağlı Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu, Herkes İçin Spor Federasyonu olmak üzere  TBMM, Milli Eğitim, Adalet, Kalkınma, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme, Aile ve Sosyal Politikalar,Enerji ve Tabii Kaynaklar,  Sağlık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlıkları gibi resmi kurumların yanı sıra Keçiören Belediyesi ve çeşitli sivil toplum kuruluşları çocuklar, özürlüler ve yaşlıların katılacağı bildirildi.

4 asıl ve 1 yedek 5 oyuncudan oluşan 27 takımın katılmasının beklendiğine dikkat çeken İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, amaçlarının geniş katılımlı bir turnuva ile çocuktan gence, risk gruplarından özürlülere, huzurevlerinde kalan yaşlılara, bireylerden aile ve gruplara kadar toplumun her kesimi ile beraber kurumlar arasında da birlik ve beraberlik duygularını pekiştirerek çok çeşitliliği bir zenginlik kabul ettiklerini ve bunu da ikinci kez uygulamanın mutluluklarını yaşadıklarını belirtti.

Turnuvaya çocuklardan, engelli ve yaşlılardan oluşan takımlarla birlikte aile vurgusunu belirtmek için ailelerden oluşan takımların da katılacağına vurgu yapan Can, turnuvanın sporun yanı sıra toplumun bütün kesimlerini kapsayan sosyal ve kültürel bir etkinlik olduğunu ifade etti. Can, “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz “Geleneksel Bahar Bowling Turnuvası”yla sürekli bir birleriyle ilişkileri olan resmi kurumlar, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları arasında, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirerek tanışma ve kaynaşmalarını sağlamak istiyoruz.” diye konuştu.

Başkan Can, 19 Mayıs tarihinde saat 12:00’da Bilkent RollhouseBowling Spor ve Eğlence Merkezi’nde düzenlenecek turnuva sonrası kupa, madalya ve sürpriz hediyelerin verileceğini söyleyerek başta Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Bakanlığa bağlı Spor Genel Müdürlüğü; Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu, Herkes İçin Spor Federasyonu olmak üzere destek veren kurum, kuruluşlara, şahıslara ve Bürokratlar Birliği mensuplarınateşekkür ederken, turnuvanın dostluk ve kardeşlik havası içinde geçmesini beklediklerini belirti.