Anasayfa » İBB DERDEN, TÜSİAVA ZİYAYARET

İBB DERDEN, TÜSİAVA ZİYAYARET

İBB DERDEN, TÜSİAVA ZİYAYARET

İBB DER Genel Başkanı Yücel Can, TÜSİAV Genel Başkanı Sayın Veli Toprak'ı ziyaret etti.

Türk Sanayici ve İş adamları Vakfı Başkanı, sivil toplum kuruluşlarının ağabeyi ve duayeni Veli SARITOPRAK’ ın ziyaretinde oldukça samimi bir ortamda geçen görüşmede karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulmuştur. Aslen Afyonkarahisarlı olan ve  40 yıldır Ankara’da yaşayan Veli Sarıtoprak  ikiyüzden fazla sivil toplum kuruluşundan Yılın Adamı ( ÜSTÜN HİZMET VE BAŞARI ) ödülü almış. Kendisini Ankara’ya , Türk toplumuna ve insanlığa adayan, karşılıksız hizmete koşan bir büyüğümüz olan Sarıtoprak, Bürokratlar Birliğin takip ettiğini ve sivil toplum kuruluşlarına çok iş düştüğünü,  İDARECİ ve BÜROKRATLAR BİRLİĞİ’ ne de her türlü desteği vereceğini ve her zaman Bbu sivil toplum kuruluşunun yanında olacağını olacağını ifade ederek çalışmalarda başarılar diledi.