Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 3

  • Kişisel           : 381276

  • Toplam         : 3411819

Anasayfa » Antalya İl Emniyet Müdürü'ne Ziyaret

Antalya İl Emniyet Müdürü'ne Ziyaret

Çıktı Al
981 kez okundu
01 Ocak 1970
Antalya İl Emniyet Müdürü'ne Ziyaret




İdareci ve Bürokratlar Birliği Antalya İl Temsilcisi Musa KAFALI ve İl Sekreteri Arif TUNCAL, İl Emniyet Müdürü Dr. Ali YILMAZ’ı makamında ziyaret ederek Bürokratlar Birliği’nin Antalya’daki teşkilatlanma süreci hakkında bilgi verdiler.

Yapılan ziyarette İl Temsilcisi KAFALI “Antalya, kamu sektörü  ve özel sektördeki hizmet memnuniyetinde ve sosyal hizmetler alanında, ileri dünya standartlarını yakalamış, Türkiye’nin önemli şehirlerinden biridir. Antalya ‘da birçok sivil toplum kuruluşu faaliyet göstermektedir. “Toplumda bir sorun varsa, o sorunun herkes bir parçasıdır” ilkesinden hareketle bu sivil toplum kuruluşları sorunların çözümünde kendilerine düşen görevleri yerine getirmeye çalışmaktadır. Bürokratlar Birliği olarak, vatandaşların kamu sektörü ve özel sektördeki  hizmet memnuniyetinin artırılmasında projeler geliştirip, hantal bürokrasiyle mücadele etmeyi amaçlıyoruz. “ dedi.

İl temsilcisi TUNCAL ülkemizdeki demokrasi anlayışının gelişerek devam ettiği bu günlerde sivil toplum kuruluşlarının öneminin arttığını, Türkiye’nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri olarak yakın bir zaman önce 167. Kuruluş yıldönümünü kutlayan emniyet teşkilatımızla beraber bu süreçte karşılıklı etkilemişin sağlanmasını temenni ettiklerini ifade etti.

Dr. Ali YILMAZ ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Bürokratlar Birliği’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini, Türkiye’nin gelişiminde sivil toplum kuruluşlarının önemli bir yeri olduğunu belirterek kendi alanında özgün bir dernek olan İdareci ve Bürokratlar Birliği’nin çalışmalarını  desteklediğini sözlerine ekledi.