Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 1

  • Kişisel           : 381177

  • Toplam         : 3411601

Anasayfa » İBB'den Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı'na Ziyaret

İBB'den Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı'na Ziyaret

Çıktı Al
1009 kez okundu
01 Ocak 1970
İBB'den Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı'na Ziyaret




Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt YENİ İdareci ve Bürokratlar Birliği Antalya İl Temsilcisi N. Musa KAFALI ve İl Sekreteri Arif TUNCAL’ ı çalışma ofisinde kabul etti. Yapılan ziyarette dernek faaliyetleri hakkında bilgi verilip, Türkiye gündemi üzerine sohbet edildi.

Antalya’daki teşkilatlanmalarına çok kısa bir süre önce başladıklarını belirten İl Temsilcisi KAFALI “Sivil toplum kuruluşları daha çok devletin yapamadığı veya yapmadığı birçok faaliyeti gerçekleştirebilmektedir. Türkiye’nin kronikleşen sorunlarından biri olan, her dönem mevcut idareciler tarafından eleştirilen hantal bürokrasiye karşı, İdareci ve Bürokratlar Birliği olarak, sivil toplum kuruluşu olmanın vermiş olduğu esneklik, hızlı hizmet verme, merkezi otorite ile vatandaş arasında arabuluculuk yapabilme özellikleri sayesinden projeler geliştirmeyi hedeflemektedir” dedi.

Atatürk’ün “Her ne suretle olsun, hizmet edenler milletten büyük mükâfatlar bekliyorlarsa katiyen doğru bir harekette bulunmuş olmazlar. Milletten çok şey istememeliyiz. Hizmet edenler, namus vazifelerini yerine getirmiş olmaktan başka bir şey yapmamışlardır” sözüne atıfta bulunan TUNCAL halka hizmet etmenin bir vazife olduğu bilincinde olduklarını belirtti.

Bu bilinçle hareket eden siz gençleri destekliyorum...”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden YENİ  “Demokrasinin önemli unsurlarından olan basın ve sivil toplum kuruluşlarının etkileşimine önem veriyorum. Sivil toplum kuruluşlarının ülke gündemi ile ilgili konularda yapıcı eleştirilerde bulunması Türkiye’nin gelişimine katkı sağlayacaktır… Bu bilinçle hareket eden siz gençlerin de katılımcı demokrasinin sağlanması için bu tarz oluşumlarda yer almasını destekliyorum.” dedi.