Anasayfa » Türkiye Bocce, Bowling Fedarasyonu Başkanlığından Davet….

Türkiye Bocce, Bowling Fedarasyonu Başkanlığından Davet….

Türkiye Bocce, Bowling Fedarasyonu Başkanlığından Davet….

Idareci ve Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel Can;
Federasyonun Başkan Vekili, Dr. Mutlu Türkmen’in Federasyon olarak Bürokratlar Birliğine önem verdiğini, aynı şekilde Federasyon Başkanı Ahmet recep Tekcan’ın da selamlarını ilettiğini, geçen sene olduğu gibi bu sene de Bürokratlar Birliğine turnuva düşündüklerini, asıl amaçlarının daha kalıcı hizmetleri beraber yapmak olduğunu ve Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu’na bağlı Bowling Spor Branşında, 2012 MECLİS KUPASI 27-28-29 Nisan 2012 tarihinde saat17:00’de Ankara Rollhouse Bilkent Bowling Salonu’nda düzenlenecek organizasyona beklediklerini söyledi.

Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel Can; Cumartesi günü Herkes İçin Spor Federasyonu ile bahar Şenlikleri kapsamında Ankara Sevgi Evlerine, Pazar günü de Bocce, Bowling ve Dart Federasyon ile de Bilkent’te olacakları ve dernek üyelerini de davet ettiklerini söyledi.

Turnuva detayları için lütfen tıklayınız...