Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 2

  • Kişisel           : 381273

  • Toplam         : 3411812

Anasayfa » MHP Antalya İl Başkanı Osman ÇETİN

MHP Antalya İl Başkanı Osman ÇETİN

Çıktı Al
1166 kez okundu
01 Ocak 1970
MHP Antalya İl Başkanı Osman ÇETİN




İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Antalya İl Temsilcisi Nebi Musa KAFALI ve İl Sekreteri Arif TUNCAL, göreve yeni seçilen MHP Antalya İl Başkanı Osman ÇETİN’ e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren il temsilcisi KAFALI, dernek hakkında bilgi verdikten sonra Bürokratlar Birliği’nin tüm siyasi partilere eşit mesafede olduğunu, hantal bürokrasiye karşı geliştirilecek olan projelerde farklı görüşlerinde kendileri için önem arz ettiğini söyledi.

 İl sekreteri TUNCAL ise,dünyanın son yıllarda büyük bir değişim süreci içerisine girdiğini ve değişen dünyada siyasal ve sosyal anlayışın yalnızca siyasi partilere bırakılmaması gerektiğini vurgulayıp, bu anlayış içerisinde siyasal partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının toplumun her kesimini temsil eden bir platformda ortak çalışmasının ve uzlaşmasının önemli olduğu belirtti.

 MHP Antalya İl Başkanı ÇETİN “Bürokratlar Birliği çok önemli bir misyon yüklenmiştir. Bundan sonraki süreçte dernek çalışmalarına katkıda bulunmak bizleri memnun edecektir.” diyerek ziyaret için teşekkür etti.