Anasayfa » Çanakkalede “Biz Birlikte Güçlüyüz” Toplantısı Yapıldı.

Çanakkalede “Biz Birlikte Güçlüyüz” Toplantısı Yapıldı.

02 Ocak 2020
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum Kuruluşları Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği tarafından yürütülen "Biz Birlikte Güçlüyüz Projesi" kapsamında ilçedeki Sosy

İçişleri Bakanlığının destekleriyle, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğince yürütülen proje kapsamında, birlik, beraberlik, kardeşlik şehri, çok kültürlü, ecdadın ruhunun ebedileştiği ve Çanakkale ruhunun 1918’ den günümüze kadar geldiği ve ebediyete gidecek vatan sevgisi, istiklal savaşı ve şehitlerin hatıralarının bulunduğu yeniden dirilişin adresi olan program Çanakkale- Gelibolu ilçemizde 19/12/2019 tarihinde gerçekleştirildi.

Programa Kaymakamımız sayın Hakan KILINÇKAYA, Emekli Müsteşar sayın Zeki ÇİTÇİ, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı sayın Yücel CAN, kurum amirleri, Gelibolu Belediye Başkan Vekili sayın Deniz CANKARA, Cumhuriyet Savcısı sayın Serkan SAĞLAM, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı sayın Ahmet NALBANT, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı sayın Ömür İŞSEVER, Ticaret Odası Genel Sekreteri sayın Hüseyin ÇAKMAK ve Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı sayın Mehmet ERGÜL katıldı.

Biz Birlikte Güçlüyüz programı plaket ve hediye takdimiyle sona erdi.