Dernek Haberleri » Başkan Savcı SAYAN'ı ziyaret eden Yücel Can: "Biz birlikte güçlüyüz"

Başkan Savcı SAYAN'ı ziyaret eden Yücel Can: "Biz birlikte güçlüyüz"

20 Aralık 2019
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, Ağrı Belediye Başkanı Savcı SAYAN’ı ziyaret etti.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, Ağrı Belediye Başkanı Saycı Sayan'ı ziyaret etti.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkileri Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği tarafından yürütülen 'Biz birlikte güçlüyüz' projesi kapsamında düzenlenecek programlara katılmak Ağrı'ya gelen Yücel Can, Başkan Sayan ile görüş alış verişinde bulundu.

Projeyle herkesi kucaklamaya çalıştıklarını ve kardeşliğe değer kattıklarını söyleyen Can, mekan ve sınır tanımayarak çalıştıklarını kaydetti.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Savcı Sayan, Genel Başkan Yücel Can ile beraberindeki heyete şehir ile ilgili bilgiler verdi.

Ağrı'da çeşitli temaslar ve ziyaretlerde bulunacak olan heyet, kabulleri ve katkılarından dolayı Başkan Işık'a teşekkürlerini sunarak Altın İp ile işlemeli Türk Bayrağımız hediye taktim ettim.