Anasayfa » HATAY'DA TAM ZAMANI ŞİMDİ

HATAY'DA TAM ZAMANI ŞİMDİ

20 Ekim 2019
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenerek İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğince yürütülen Biz Birlikte Güçlüyüz Projesinde anlamlı birliktelik.

Saygı duruşu, istiklal marşı ve Kuranı Kerim okunarak başlanılan projede Dernek Sunumu ile birlikte İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN, Hatay Valisi Rahmi GÜNAY'ın selamlama, takdim sonrasında, konuşmacılar Antakya Sivil Toplum Platformu adına Zeynep Zeytineli, Doktoklar, Şairler, Yazarlar, STK'cı ve siyasetçi Mehmet Sılay, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç Beylerin sunumlarında yükselen ortak ses Biz Birlikte Güçlüyüz oldu.

Daha sonra proje kapsamında plaket, tişört, kupa ve kalem takdim edilerek aile fotoğrafı çekildi ve yaklaşık olarak iki yüz kişinin katıldığı programa komşu il Adana'dan da katılım oldu.