Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 2

  • Kişisel           : 378109

  • Toplam         : 3402078

Anasayfa » İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN IŞIK’A ZİYARET

İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN IŞIK’A ZİYARET

Çıktı Al
1252 kez okundu
26 Eylül 2019
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkileri Genel Müdürlüğünün desteklediği, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği tarafından yürütülen "Biz Birlikte Güçlüyüz Projesi" kapsamında İdareci ve Bürokratla


İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkileri Genel Müdürlüğünün desteklediği, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği tarafından yürütülen "Biz Birlikte Güçlüyüz Projesi" kapsamında İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN ile beraberindeki heyet, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’ı ziyaret etti.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkileri Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen, Kütahya Belediyesi ve Kütahya Valiliği ile birlikte organize edilen İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği tarafından yürütülen "Biz Birlikte Güçlüyüz Projesi" kapsamında ilimizde düzenlenecek programlara katılmak üzere gelen Dernek Genel Başkanı Yücel CAN ile beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, konuklarına nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkürlerini sundu.




Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’ın makamında gerçekleşen ziyarette İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN, proje kapsamında Türkiye genelinde kardeşlik bağlarına değer katmayı amaçladıklarını ifade etti.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Dernek Genel Başkanı Yücel CAN ile beraberindeki heyete şehrimiz ile ilgili bilgiler verdi.




Kütahya’da çeşitli temaslar ve ziyaretlerde bulunacak olan heyet, kabulleri ve katkılarından dolayı Başkan IŞIK’a teşekkürlerini sundu.