Anasayfa » Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai VURAL

Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai VURAL

Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai VURAL

Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai VURAL, İdareci ve Bürokratlar Birliği Antalya İl Temsilcisi Nebi Musa KAFALI ve İl Sekreteri Arif TUNCAL tarafından makamında ziyaret edilerek dernek çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Ziyarette, Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel CAN’ın  “Eğer bazı olumsuzluklardan, başıbozukluktan, sokaktan şikâyetlerimiz, rahatsızlıklarımız varsa bunun suçlusu çocuklar değildir, suçlu çocuk yoktur, suçu itilmiş çocuk vardır. Suçlular, sorumlular anne ve babalardır, büyüklerdir. Yani biziz. Çocuklarımıza ve gelecek nesillere iyiyi, doğruyu, güzeli, değerlerimizi öğretmenin yolu eğitimdir, okumaktır.” sözlerine istinaden “.. Maraş’tan bir haber geldi” sloganıyla,Pazarcık ilçesi için başlatılan  kitap toplama kampanyası hakkında bilgi verildi.

Bürokratlar Birliği’nin bundan sonraki çalışmalarına destek vereceğini belirten VURAL ziyaretten dolayı teşekkür etti.