Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 1

  • Kişisel           : 375478

  • Toplam         : 3394569

Etkinlikler » İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Türkmen yetim çocuklara yardım için Mamak Demirlibahçe'de Kardeşlik buluşması

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Türkmen yetim çocuklara yardım için Mamak Demirlibahçe'de Kardeşlik buluşması

Çıktı Al
1287 kez okundu
04 Kasım 2018
Suriye'deki iç savaşta babalarını kaybeden Yetim Türkmen ailelerine bot, kaban ve gıda yardımında yapıldı.


İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği "Kardeşlik Sınır Tanımaz" Genel Başkan Yücel CAN ile organizasyonluğunu yürüten Sayın Hakverdi ALTUĞ koordinesinde Suriyeli yetim çocuklara bot, kaban ve gıda yardımı yapıldı. Hayırseverler tarafından temin edilen bot, kaban ve gıdaları Türkmen yetim çocuklara dağıtmak için Mamak Demirlibahçe'de buluştu.

Suriye'deki iç savaşta babalarını kaybeden Yetim Türkmen çocukların gıda, eğitim, sağlık ve barınma başta olmak üzere ihtiyaçlarını karşılayan İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği gönüllüleri yetim çocuklara her fırsatta kıyafet yardımı yapılacağını belirtti ve Sayın CAN, Suriyeli yetim ailelerine bot, kaban ve gıda yardımımız ile maddi ve manevi yardımında olacaklarını söyledi. Ayrıca Derneği öncülüğünde İş Adamlarından oluşan gönüllüleri tarafından da yetimlere giyim yardımı yapıldığını ve yetim çocuklar adına hepsine sonsuz teşekkürler etti.

Yardımın Organizasyonluğunu yapan Hakverdi ALTUĞ 'a Genel Başkan CAN tarafından teşekkür edildi. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı yardımların dağıtımında çocukların anneleri göz yaşlarına engel olamadı. Türkmen yetim çocuklarla birebir ilgilenen Genel Başkan Yücel CAN ve yönetim kurulu üyeleri bazı aile ve çocuklara bot, kaban ve gıda yardımları kendileri teslim edildi.

Genel Başkan Yücel CAN ailelere, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği olarak sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde misafir kardeşlerimize sahip çıkıldığını söyleyerek yalnız olmadıklarını belirtti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye önderliğinde sahip çıktı. İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği de insani ve tarihi görevi yerine getirerek kardeşlik sınır tanımaz, biz birlikte güçlüyüz diyerek adeta Muhacirlere, Ensar olarak kucağını açmaya devam ediyor.