Yönetim Kurulu » İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ DERNEĞİNDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ DERNEĞİNDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

05 Ekim 2018
İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ DERNEĞİNDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

İdareciler ve Bürokratlar Birliği Derneği görev dağılımı toplantısı Yücel CAN başkanlığında, Keçiören Neff Cafe Restaurant da yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile yapıldı. Yücel CAN 2002-2015 yılları arasında yapılan projeler ve hizmetler hakkında kısa bilgiler verdi. Toplantıda Genel Başkan yardımcıları Av. İbrahim GÖK ve Uluslararası Bocce Konfederasyonu Başkanı Mutlu TÜRKMEN kurumsallaşma ve teşkilatlanma adına çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi. Genel Başkan Yardımcısı Adnan KAHYA Derneğin illerde ve yurt dışında temsilcilikler açmasının ülkemiz ve islam dünyası adına önemli olduğunu söyledi. Toplantıda Kasım ayının son haftası kongre yapılmasına karar verildi.Başkan CAN ayrıca yönetim kurulunun sorumlu olduğu alanlarda kendi aralarında çalışmalar yapmasını istedi. Yücel CAN ayrıca toplantıya ev sahipliği yapan Neff CAFE RESTAURANT işletmecisi ve aynı zamanda İdareciler ve Bürokratalar Birliği Derneğinde Ekonomi İşlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Muhammed Zeyd BATUR’a teşekkür etti.

İdareciler ve Bürokratlar Birliği Derneğinde görev dağılımı şöyle oluştu.

GENEL BAŞKAN: Yücel CAN

GENEL SEKRETER: Ali ÇETİNTAŞ

GENEL SEKRETER YARDIMCISI: Erol BAYKARA

BAŞKAN VEKİLİ: Muharrem Zeki ÇİTÇİ – İBA’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI: Mutlu TÜRKMEN -Gençlik ,Spor,Kadın ve Engelli İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI: Av. İbrahim GÖK- Hukuk ,Mevzuat ve Siyasi İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI: Adnan KAHYA- Basın İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI: Emrah TAŞKIN- Eğitim, Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI: Mehmet KOCATEPE – Dış İlişkiler ve Mahalli İdarelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi

Rıdvan ÖZKAN: STK’lardan ve Emeklilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi

İdareciler ve Bürokratlar Birliği Derneğinde görev dağılımı şöyle oluştu.

GENEL BAŞKAN: Yücel CAN

GENEL SEKRETER: Ali ÇETİNTAŞ

GENEL SEKRETER YARDIMCISI: Erol BAYKARA

BAŞKAN VEKİLİ: Muharrem Zeki ÇİTÇİ – İBA’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi