Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 4

  • Kişisel           : 377954

  • Toplam         : 3401741

Başkandan » Genel Başkan Yücel CAN "Şehitlerimize uzanan hain, pis, kanlı kirli eller kırılsın."

Genel Başkan Yücel CAN "Şehitlerimize uzanan hain, pis, kanlı kirli eller kırılsın."

Çıktı Al
1241 kez okundu
04 Ekim 2018
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği , Batman’da ki hain saldırıyı lanetledi.


İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği , Batman’ın Hasankeyf İlçesi’ndeki hain saldırıyı lanetledi. Genel Başkanı Yücel CAN, Şehit düşen 7 kahraman askerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk Milleti’ne başsağlığı; yaralı askerlere de acil şifalar diledi. CAN, ’’Her zaman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yanındayız’’ dedi.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN Grup mesajında; Şehitlerimize uzanan hain, pis, kanlı kirli eller kırılsın. Şehitlerimize kıyan pislikler ve işbirlikçileri gebersin, kökleri kurusun, sonları gelsin, lanet olsun. Bu vatan şühedanın kanı ve canıyla ayakta kalacaktır. Allah rahmet etsin, makamları cennet olsun, yakınlarının başı sağ olsun. Vatan sağ olsun...

Her türlü terör olayını kınıyor; İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği olarak bu hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize, Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.”

Her alanda Silahlı Kuvvetlerimizin yanındayız
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri özel sosyal paylaşım ağlarından her zaman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yayında olduklarını bildirdi.

Genel Başkan CAN hain terör örgütünün saldırısını son çırpınışlar olarak değerlendirerek şunları yazdı; “Batman’da meydana gelen patlamada 7 askerimizin şehit olduğunu ve Şehitlerimizin arasında Aziz vatanımın bir çok ilinde Şehit ettiğimiz türk evlatlarının olduğunu üzüntüyle öğrendim. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve sevdiklerine başsağlığı diliyorum. Son günlerde darbe üstüne darbe yiyen hain terör örgütünün son çırpınışları olarak değerlendirdiğimiz bu saldırılar, bizleri korkutmayacak ve mücadele konusunda kararlılığımızı etkilemeyecektir. Her zaman her alanda mücadelede silahlı kuvvetlerimizin yanındayız.”