Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 3

  • Kişisel           : 378111

  • Toplam         : 3402081

Anasayfa » 3. OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU YAPILDI

3. OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU YAPILDI

Çıktı Al
1904 kez okundu
17 Ağustos 2018
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği 3. Olağanüstü Genel Kurul yapıldı


İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği 3. Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı .Katılımın yoğun olduğu toplantıya Yönetim kurulu başkanı Yücel CAN’ın açılış konuşmasıyla başlandı. Yücel CAN 2015-2018 dönemlerine ait dernek adına yapılan faaliyetler ve mali konularda bilgilendirme yaptı. Derneğin yürüttüğü projelere de değinen Yücel CAN ,”Biz Birlikte Güçlüyüz” sloganıyla yola çıktığımız ” Kardeşlik Sınır Tanımaz” projesiyle, Doğu ve Batıyı Kuzey ve Güneyi birleştirici rol oynuyoruz ,ülkemizde misafir ettiğimiz Suriyeli ve Iraklı Türkmen kardeşlerimize yapılan yardımlarla onların ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşıladık.” Gündeme dair açıklamalara da yer veren Yücel Can Ne Dolar , ne FETÖ, ne PKK, ne de DAEŞ gibi terör gruplarına bu milletin boyun eğmeyeceğine, ülkemize oynana oyunlara bu milletin gerekli cevabı verdiklerine değinen Can, Tek Millet,Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet anlayışı ile de derneğimiz terörün karşısında durduklarını belirtti.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği 3. Olağanüstü Kongresinde birlik, beraberlik kadar teröre, darbeye, kaosa ve son zamanlardaki ekonomik dayatmalar ve ABD’nin ekonomik ve dövizdeki haksız mücadele dikkat çekti.

Selamlama ve takdim konuşmasında İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, kuruldukları ilk günden itibaren logolarında olduğu gibi insana hizmette sınır tanımadıklarını, kainatın en önemli varlığının insan olduğunu; insan ekseninde liyakat kadar duygulara, hasletlere, hassasiyetlere, samimiyete, sadakakate, vefaya, güven duygusuna önem verdiklerini, geçmişi ile bağrışan değil barışan bir nesil yetişmesi amacıyla tarihi, dünü yok sayamayacaklarını, Hıpfılfudül,Ahiler ve Loncaları kendilerine örnek aldıklarını; herşeye rağmen, her dayatmaya rağmen Türkiye’nin yükselen bir değer olduğunu, dün olduğu gibi bugün de devletin, hükümetin yanında olacaklarını söyledi. Can; Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu kardeşlik, birlik, beraberlik, hürriyet, vatan ve bayrak gibi mukeddesat gibi önemli değerlerin proje olarak gerçekleşmesinde İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Yüksek İstişare ve Onur Kurulu Başkanı Sayın Celalettin Güvenç’in destekleri nedeniyle teşekkür ettiklerini, Kardeşlik Sınır Tanımaz Projesi nedeniyle de İçişleri Bakanımıza ve Dernekler Dairesi Başkanlığına da teşekkürü ülke adına bir borç bildiklerini, bu anlamda birlik ve beraberlik adına Biz Birlikte Güçlüyüz Projesine de destek verilmesini belirtti. Bu anlam Can; terör, bilişim ve internet bağımlılığında da örnek bir proje olan Geleneksel Çocuk Oyunları Projesine verdikleri destek için de TBMM Dilekçe Komisyonu Sözcüsü ve Elazığ Milletvekili Sayın Zülfü Demirbağ’a da teşekkür etti. Can; bir başka noktaya dikkat çekerek kongreye de teşrif eden 15 Temmuz Ankara STK Platformu Sözcüsü Sayın Mustafa Kır’a, Yardımeli ve Kardelen Dernekleri adına Sayın Şükrü Can’a, Meyad Başkanı Sayın İsmail Akgüne, Mesvak Başkanı Sayın Nurettin Konaklıya da teşekkür etti.
Sayın Güvenç ve Demirbağ İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğinin ülkenin ihtiyaç duyduğu projelere imza attığını ve bu anlamda desteklerinin devam edeceklerini söylediler.

Ankara Keçiören Neff Cafe Konferans Salonundaki kongreye idareci, bürokrat, siyaset, akademisyenler, işadamları ve toplumun değişik kesimleri oldukça ilgi gösterdiler.

Toplantıya katılan milletvekillerine Kardeşlik Sınır Tanımaz Çalıştay kitabı Yücel CAN tarafından takdim edildi.

Genel Kurul Toplantı sonucunda yeni yönetim kurulu da belirlendi.Buna göre yeni yönetim kurulu şöyle oluştu.


YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

BAŞKAN - Yücel CAN

Muharrem Zeki ÇİTÇİ

Doç.Dr. Mutlu TÜRKMEN

Erol BAYKARA

Mehmet KOCATEPE

Av. İbrahim GÖK

Rıdvan ÖZKAN

Muhammed Zeyd BADUR

Ali ÇETİNTAŞ

Emrah TAŞKIN

Hasan ÇİMENTAY

Engin ÇİFTÇİ

Adnan KAHYA