Anasayfa » TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Dairesi Ve Bürokratlar Birliği Derneği Yüksek İstişare Onur Kurulu Başkanı Güvenç'e Ziyaret

31 Temmuz 2018

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Dairesi Ve Bürokratlar Birliği Derneği Yüksek İstişare Onur Kurulu Başkanı Güvenç'e Ziyaret gerçekleştirildi.

Bu kapsamda İçişleri Komisyon Başkanı Sayın Celalettin Güvenç'e Dernek çalışmaları, Biz Birlikte Güçlüyüz Projesi hakkında bilgi verilerek istişarelerde bulunarak Sayın Güvenç Olağanüstü Genel Kurula davet edildi.

Sayın Güvenç de Kardeşlik Sınır Tanımaz Projesinin örnek bir proje olduğunu ve Biz Birlikte Güçlüyüz Projesi için de İçişleri Bakanlığının desteğinin önemli ve anlamlı olduğunu söyledi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarete İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Başkanı Yücel Can, Başkan Vekili M.Zeki Çitçi, Genel Sekreter  Erol Baykara ve Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Yalçın katıldı.