Başkandan » Ramazan ayının tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ederim.

Ramazan ayının tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ederim.

14 Mayıs 2018
İdareciler ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN, Ramazan ayının tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ederim.

İdareciler ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN, Ramazan ayının tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ederek, "İnsanlar arasındaki dayanışma, kaynaşmanın artmasına ve kardeş olma bilincine varılmasına vesile olan bu ayda birlik ve beraberliğin pekişmesinde, insanımız arasındaki tüm makam ve mevkilerin ortadan kalmasına imkân tanınır. Ramazan ayında, İslam coğrafyasında da yaşanan acıların ve zulümlerin son bulmasını, aynı zamanda Ramazanda oluşan manevi atmosferin, bütün bir yıla yayılarak birlik ve beraberliğe çevrilmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Ferdin ve toplumun hayatını düzene sokan, ciddiyet ve disiplin altına alan, koruyucu ve kollayıcı bir yön icra eden, düşünme ve nefis muhasebesi fırsatı veren bir irade eğitimi olan oruç ibadetini yerine getireceğimiz Ramazan ayının başta tüm ülke halkımız olmak üzere, tüm İslam âlemine hayır, huzur ve barış getirmesini temenni ederim" dedi.