Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 2

  • Kişisel           : 378864

  • Toplam         : 3405345

Başkandan » ABD, BATI VE İSRAİL’E KARŞI REİS’İMİZİN YANINDAYIZ, DESTEKLİYORUZ’

ABD, BATI VE İSRAİL’E KARŞI REİS’İMİZİN YANINDAYIZ, DESTEKLİYORUZ’

Çıktı Al
1243 kez okundu
07 Aralık 2017
İDARECİLER VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ ’’ ABD, BATI VE İSRAİL’E KARŞI REİS’İMİZİN YANINDAYIZ, DESTEKLİYORUZ’’


Ey ABD, İsrail, Batı, İslam Düşmanları, İslam Birliğinin Hamisi Türkiye’nin Düşmanları!

Osmanlı’nın fethinden, nezaketinden, zerafetinden nasibini almayıp ismen olmasa da el birliği ile Osmanlıyı yıkmaya, Müslüman Ülkelerin de kandırılmış zihinlerini alet ettiniz. Osmanlı’yı-Sultan Yavuzu, Sultan Abdülhamidi…-torunlarına kötü anlattınız. Ayasofya’yı ibadete kapatarak Müslümanların insicamını bozdunuz. Müslüman Ülkelerde kirli haçlı zihniyetinizle mazlumlara savaş açtınız.

İşte Bosna, Doğu Türkistan, Filistin, Afganistan, Türk Cumhuriyetleri, Irak, Suriye…Sizin eseriniz. Olmadı Myanmarla, Mısırla, Yemenle… acılara acı kattınız. O da olmadı kirli ellerinizle hainlerle iş birliğine girdiniz terörü destekleyip huzuru bozdunuz.

Sağcılık-solculuk, alevilik- sunnilik, kürtlük-Türklük Sizin eseriniz. Pkk, fetö Sizin terör eliniz. Darbeler, 15 Temmuz kanlı darbe hesaplarınız. Menderes, Özal, Yazıcoğlu… Sizden kalan şehitlerimiz.

Ama artık başaramayacaksınız. Çünkü Allah’ın da bir hesabı var. Ey Abd, israil, batı oyunlarının oyununa gelecek inşallah.
Biz Bir’den geldik, bir olacağız, birlik ve beraberliğe doğru koşup yarışacağız. Küfür tek milletse, biz de İslam Kardeşliği ve Ümmet şuuru ile bir olacağız. Kafirin ve düşmanın oyununa gelmeden ABD, yahudi ve batıya… karşı tek umut olan TÜRKİYE’NİN ve CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN arkasındayız,dimdik ayakta destekleyeceğiz.



YÜCEL CAN
İdareciler ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı