Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 2

  • Kişisel           : 375629

  • Toplam         : 3396154

Faaliyet » Yetim Türkmen Çocukları Bayram Sevinci

Yetim Türkmen Çocukları Bayram Sevinci

Çıktı Al
1363 kez okundu
06 Eylül 2017
Suriye'deki iç savaşta babalarını kaybeden Yetim Türkmen çocukların gıda, eğitim, sağlık ve barınma başta olmak üzere ihtiyaçlarını karşılayan İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği gönüllüleri, 100 a


İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği "Kardeşlik Sınır Tanımaz" Genel Başkan Yücel CAN ile Genel Başkan Yardımcısı Mutlu TÜRKMEN koordinesinde Suriyeli yetim çocuklara kıyafet yardımı yapıldı.

Suriye'deki iç savaşta babalarını kaybeden Yetim Türkmen çocukların gıda, eğitim, sağlık ve barınma başta olmak üzere ihtiyaçlarını karşılayan İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği gönüllüleri, 100 aşkın yetim çocuğa kıyafet yardımı yaptı.

Suriye Türkmen aileleri yardım çalışmaları sorumlusu Mutlu TÜRKMEN, Suriye'deki iç savaşın yüz binlerce çocuğu yetim bıraktığını söyledi.

Bu çocukların birçok tehlikeye açık vaziyette olduğunu, bu nedenle Suriye çalışmalarının büyük bir bölümünü yetim çocuklara yönelik yaptıklarını aktaran TÜRKMEN, "Yardım faaliyetlerimiz oluyor. Her geçen gün daha fazla Suriyeli yetime kucak açıyoruz. Son günlerde savaş mağduru yetim çocuklarımıza bayramlık kıyafet yardımında bulunmaya başladık. Şimdiye kadar 100 lerce yetim çocuğumuzun bayramlık kıyafet ihtiyacını karşıladık. Kıyafet yardımımız bayrama kadar devam edecektir.'' dedi.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkan CAN, Suriyeli yetim ailelerine Kurban Bayramı'nda da Kıyafet yardımımız ile et ve gıda yardımında bulunacaklarını söyledi.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği öncülüğünde İş Adamlarından oluşan gönüllüleri tarafından da yetimlere giyim yardımı yapıldı.