Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 4

  • Kişisel           : 378263

  • Toplam         : 3402464

Faaliyet » Hakkari Valisi Sayın TOPRAK “KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ” Programına Katıldı

Hakkari Valisi Sayın TOPRAK “KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ” Programına Katıldı

Çıktı Al
1638 kez okundu
19 Ağustos 2017
Hakkari Valisi Sayın Cüneyit Orhan TOPRAK İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığınca desteklenen İdareci ve Bürokratlar Derneği tarafından yürütülen “Kardeşlik Sınır Tanımaz” projesi programın


İçişleri Bakanlığı öncülüğünde, İdareci ve
Bürokratlar Derneği tarafından organize edilen “Kardeşlik Sınır Tanımaz” projesi programına Hakkari Valisi Sayın Cüneyit Orhan TOPRAK, Belediye Başkan Vekili Cüneyt EPCİM, İl Emniyet Müdür Vekili Mustafa Emre BAŞBUĞ, İdareci ve Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel CAN, Başbakanlık Müşaviri Saadettin KILIÇ, Başkan Vekili ve eski Denizcilik Müsteşar Yardımcısı Zeki ÇİTÇİ, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Danışmanı Erol BAYKARA, Hakkâri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Siirt Üniversitesi Öğretim Üyesi Yardımcı Doçent Doktor Tahir YAŞAR, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öğretim Üyesi Profesör Doktor Şakir GÖZÜTOK, HATSO Başkanı Servet TAŞ, Hakkâri kanaat önderlerinden Abdulkadir KIZILKAYA, Tomurcuk İşitme Engelliler Spor Kulübü ve Eğitim Kültür Sanat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk BİLGİLİ, muhtarlar, kurum amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Hakkari Valisi Sayın TOPRAK, “'Bu memleket üzerinde hep beraber yaşıyorsak zaten birbirimizi sevmek, birbirimize hoşgörülü davranmak, birbirimizin hatalarını en az şekilde görmek durumundayız. Böyle olduğu takdirde Ülkemiz, İlimiz, İlçemiz, köyümüz çok daha güçlü olur, çok daha yaşanabilir ve huzurlu bir yer olur. Böylelikle Hakkâri’nin bir köyündeki vatandaş ile İstanbul'un, İzmir'in bir kasabasındaki vatandaş da aynı refah içerisinde hayatlarını devam ettirme imkânları bulur. Vatandaşımıza adalet içerisinde davrana biliyorsak, hizmeti adalet içinde götürebiliyorsak zaten bu kardeşlik kendiliğinden pekişir. ''

Kendisine büyük ilgi ve alaka gösteren vatandaşlara teşekkür eden Hakkari Valisi Sayın TOPRAK, şunları kaydetti:

''Aracımla geçerken bütün vatandaşlarımı selamlıyorum. Aracın camları siyah olduğundan görmeyen olabilir ancak bütün vatandaşlarımız muhabbetle tarafımdan selamlanmaktadır. Bunu da buradan duyurmak istiyorum. Tek amacımız Hakkâri’ye hizmet etmek, onların hizmetinde başarılı olabilmek, eksiklerini giderebilmek bundan başka biz burada bir amaç taşımıyoruz.'' şeklinde konuştu.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Sayın Yücel CAN katılımlarından dolayı Hakkari Valisi Sayın Cüneyit Orhan TOPRAK’a teşekkür ederek, plaket takdim etti.