Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 2

  • Kişisel           : 381123

  • Toplam         : 3410983

Anasayfa » Karanlıktan Aydınlığa Bir Adım İçin Kitaplarımız Pazarcık’a…

Karanlıktan Aydınlığa Bir Adım İçin Kitaplarımız Pazarcık’a…

Çıktı Al
1004 kez okundu
01 Ocak 1970
Karanlıktan Aydınlığa Bir Adım İçin Kitaplarımız Pazarcık’a…


 

İdareci ve Bürokratlar Birliği mekânlardan öte yakın olmak için o sese kulak vererek kitap ile çocuklarımıza gönül köprüsü kurmak istiyor.

Pazarcık’taki maddi durumun zayıflığı nedeniyle, öğrencilerimizin özellikle klasikleşen kitapları ve güncel roman, hikâye ve şiir gibi edebi eserleri ihtiva eden kitapları temin edemedikleri, ünlü yazarlarımızın ve klasikleşen yerli ve yabancı edebiyat eserlerine ait kitapların ve güncel diğer faydalı kitapların gönderilmesi hususunda İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği’nin de kampanya ile katkı ve desteğe hazır.

Bürokrat, şair, yazar, düşünür ve duyarlı Kalem Ahmet Sandal’ın Kahramanmaraş/Pazarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Pazarcık İlçesinde iki İlköğretim Okulumuzda bilhassa roman, hikâye, şiir ve benzeri edebiyat eserlerinin gönderileceği kitaplara ihtiyacın karşılanması için Bürokratlar Birliği ile gönüllerde hoş bir sada bırakarak yaşamak istiyor.

Konu ile ilgili olarak görüşlerini ifade eden Ahmet Sandal, bir Şair, yazar, Pazarcıklı biri ve Pazarcıklılar Derneği Yönetim Kurulu olarak bürokratlar birliğinden ilçemize kitap gönderilmesi için Bürokratlar birliği başkanı Sayın Yücel Can’dan destek istemiştim. Kaderin güzel bir cilvesi olacak ki bu iki organizasyon Sayın Yücel CAN Bey’in eseridir. Tevafuk oldu, ayrı bir organizasyona da ev sahipliği yapıyor burası. Hem kitap imza günü, hem kitap toplama günü. Yani, bir taraftan kitap dağıtıyoruz, bir taraftan kitap topluyoruz. Ben kitaplarımı imzalayıp dağıtırken, aynı zamanda Pazarcık İlçesi için kitap toplama kampanyası başlatıyoruz. Demek ki, kişinin aklı ve fikri nerdeyse, Allah onu karşısına çıkartıyor. Yücel Başkan da, bir ilim erbabı, bir kitap ehlidir. Kitapla bu kadar haşir-neşir olmuşluk, kime nasip olabilir. Kendisi bir gönül insanıdır. Allah işlerini asan eylesin ve iki cihanda aziz eylesin. Bir Pazarcıklı olarak doğduğum memleketin sesine kulak vermek için herkesi bu kampanyaya destek vermeye davet ediyorum dedi.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel can da Ahmet Sandal’a teşekkür ederek memleketine duyarlı davranan bu hareketin aynı zamanda bir örnek olması gerektiğini, hayırlı hizmetlere vesile olmanın o işi yapmak gibi olduğunu, Pazarcık örneğinde Türkiye’nin her yerine kitap götürmeyi istediklerini; güzelliklerin, iyiliklerin ve hayırların en güzel yolunun eğitim, yani kitap olduğunu söyleyerek dernek olarak başlattıkları kampanyanın devam edeceğini ve bu konuda kitapların dernek genel merkezine ulaştırılmasının yeterli olacağını söyledi.

Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, karınca misali de olsa kampanya kapsamında kitap getiren kendi hanesi ile birlikte Satılmış Açıksöz, Ahmet Tandoğan ile başlayan kampanyanın Ahmet Sandal ve Hülya Kabakçı’nın kitap bağışının Kahramanmaraşlılara da örnek olacağına inandığını söyledi.

İdareci ve Bürokratlar Birliğinde başlatılan kitap toplama ve okuma kampanyası devam edecek. Toplanan kitaplar daha sonra Pazarcık’a gönderilecek.

[imagebrowser id=16]