Dernek Haberleri » İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Diyarbakır Valiliği Ziyaret Etti

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Diyarbakır Valiliği Ziyaret Etti

15 Eylül 2017
İdareci ve Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel Can ve beraberindeki heyet Vali Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

Ziyarette Genel Başkan Can’a Başkan Yardımcısı Zeki Çitçi, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Çapar ve Şükrü Özkılıç ile İl Temsilcisi Halil İbrahim Akboyun eşlik etti.

İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığınca desteklenen ‘Kardeşlik Sınır Tanımaz’ projesi kapsamında Diyarbakır’a geldiklerini belirten Genel Başkan Can proje kapsamında 13.05.2017 Cumartesi günü saat 14.00 da Cahit Sıtkı Tarancı Kültür Merkezinde bir program düzenleyeceklerini söyledi ve desteklerinden ötürü Vali Aksoy’a teşekkür ederek kendilerine davetlerini kabul etmeleri ve desteklerinden dolayı plaket taktim edildi.

Vali Aksoy ise birliği Diyarbakır’da ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek Diyarbakır’da düzenleyecekleri ‘Kardeşlik Sınır Tanımaz’ programı çalışmalarında başarılar diledi.