Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 2

  • Kişisel           : 378756

  • Toplam         : 3405179

Anasayfa » Diyarbakır'da Kardeşlik Sınır Tanımaz konferansı

Diyarbakır'da Kardeşlik Sınır Tanımaz konferansı

Çıktı Al
1169 kez okundu
13 Mayıs 2017
İçişleri Bakanlığı öncülüğünde, İdareci ve Bürokratlar Derneği tarafından 6 ilde yapılması planlanan ‘Kardeşlik Sınır Tanımaz’ konulu konferansın ikinci ayağı Diyarbakır’da geniş katılımla yapıldı.


Konferans öncesi Diyarbakır’da bir dizi ziyaretlerde bulunan İdareci ve Bürokratlar Birliği Yönetim Kurulu üyeleri Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Cumali Atilla tarafından kabul edildi. Daha sonra Cahit Sıtkı Tarancı Kültür Merkezi’nde bir etkinlik gerçekleştirildi. Etkinliğe çok sayıda mülki amir ve bürokratlar katıldı.


Konferans açılış konuşmasında Diyarbakır’ın en az Ankara kadar güvenli bir il olduğunu vurgulayan İdareci ve Bürokratlar Birliği Başkanı Yücel Can şunları söyledi: "İkincisini düzenlediğimiz projemizin bu etabında Diyarbakır’ın Ankara’dan göründüğünden çok daha güvenli olduğunu buradan bir kez daha gördüm. Şimdiye kadar terörle, patlamalar ile gündeme gelen Diyarbakır’ın artık çok daha güzel günleri görmeye bütün coşkusuyla koştuğunu gördük. Bu vesile ile tüm yurttaşlarımın bu güzel ilimize ve kardeşliğimize sahip çıkmaya çağırıyorum”. TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi’nin telgraflarının okunduğu etkinlik sonunda plaket takdim edilerek sonlandırıldı.