Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 3

  • Kişisel           : 375573

  • Toplam         : 3396025

Anasayfa » 15 Temmuz Şehitlerimizi Unutmayız

15 Temmuz Şehitlerimizi Unutmayız

Çıktı Al
1422 kez okundu
14 Temmuz 2017
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN, "Aziz şehitlerimize Her fırsatta Fatihalar, Yasinler, Hatimler ve dualar okuyacağız ve böylelikle de hem manen hem de fiilen güçlü oldu


İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN; 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü için birçok faaliyet ve etkinlik yapılacağını kaydederek "Aziz şehitlerimize Her fırsatta Fatihalar, Yasinler, Hatimler ve dualar okuyacağız ve böylelikle de hem manen hem de fiilen güçlü olduğumuzu ve bu türlü terör ve hain girişimde bulunanların karşısında Türk milletinin asla boyun eğmeyeceğini tüm dünyaya göstereceğiz." diyere "ve en önemlisi Biz Birlikte Güçlüyüz” dedi.


Genel Başkan CAN; "Kıymetli Yönetim Kurulu Üyeleri, Temsilcilerimiz ve Üyelerimiz; Malum 15 Temmuz Hain Darbe Kirli ellerin vatanımıza, mukaddesatımıza kalleşçe saldırdığı gün yaklaşıyor. O gün nasıl meydanlara koşarak alanları boş bırakmayarak hassasiyet göstererek bir duruş göstererek mücadelemiz mücadele edip nöbet tutarak, şehitlerimizi, yaralılarımızı, bayrağımızı, vatanımızı yalnız bırakmayıp seve seve canımızı feda etmeyi, şehadeti arzulayıp gereğini yaparak Türkiye ve uluslararası temsilciliklerde yapılması gerektiğini yaptıysak;Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız ile birlikte gelen talimatlara göre nasıl hareket ettiysek şimdi kazanılan tecrübe ve daha şuurlu olma ile aynı duruşumuzu perçinleştirilmiş bir şekilde yapma zamanıdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamaları doğrultusunda hareket edeceğiz. Genel Merkez olarak kurucuları arasında yer aldığımız 15 Temmuz STK Platformu ile ortak hareket edeceğiz. Bununla birlikte Kardeşlik Sınır Tanımaz Projesi doğrultusunda 15 Temmuz Hain Kirli Eller Darbesine karşı faaliyetlerde bulunacağız. Bu faaliyetlerin takip edilerek temsilciliklerde, üyelerimizin katılımlarının sağlanarak faaliyet gösterilmesi adeta bi zarurettir ve İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği mensupları bunun gereğini yapmıştır ve yapacaktır da. Daha 15 Temmuz günü gelmeden bu konuda il temsilcilerimizin gayretleri takdire şayandır. Yukarıda anlatılanlarla birlikte illerdeki resmi faaliyetlere katılma, STK ile ortak hareket etme, şehit ve yaralı aileleri ziyaret etmek, Ömer Halisdemir gibi şehitlerinizin logomuzla birlikte kırmızı-beyaz-turkuaz renklerle tişört bastırma, basın açıklaması yapmak...diğer faaliyetlerimizden bazılarıdır. Bütün bu faaliyetlerin Genel Merkezimizle yapılmasının daha etkili ve kalıcı olacağı düşünülmektedir.

Şu unutulmamalıdır ki başka Türkiye yok. Türkiye İslam Aleminin, mazlumların umudu ve dayanağı olduğu kadar darbecilerin ve işbirlikçilerinin önündeki Allah'ın izniyle yıkılmaz bir güçtür, yıkılmaz bir kaledir.
Biz birlikte güçlüyüz.
Kardeşlik sınır tanımaz...
Yücel CAN
Genel Başkan



15 TEMMUZ PROGRAMIMIZ
SAAT 22'ye kadar serbest özel katılım. 15 Temmuz ve Milli İrade Platformu ile ortak hareket, şehitler ve ailelerini ziyaret.

*Saat 22.00. Dernek Genel Merkezimizde Değerlendirme ve Tîşört dağıtımı.
* Saat 22.30 Yatsı Namazı ve Şehitlere yapılan hatim duası

* Saat 23.00 Kızılay alanına grupla intikal
* 00.13 - Tum Türkiyede okunan selalar ile Milli Birlik Yürüyüşü nün başlaması (Kızılay Meydanı - TBMM)

01.00 - TBMM tören alanına geliş
02.00 - Cumhurbaskani Erdoganin teşrifleri ile TBMM onundeki etkinligin başlaması
02.05 - Kuran-i Kerim Tilaveti - Dua
02.32 - Protokol Konuşmaları (Sn. Devlet Bahçeli, Sn. Binali Yildirim, Sn. İsmail Kahraman, Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN) 03.10 - 81 ilden yürüyen gençlerin getirdigi bayrakların Cumhurbaşkanına ve Meclis Başkanına teslim edilmesi
03.15 - Video Mapping uygulamasi- TBMM ve Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığı
04.50 - Millet Camiinde sabah namazının kılınması Cumhurbaşkanlığı Kulliyesinde 15 Temmuz Şehitler Abidesinin açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hitâp ları Demokrasi nöbeti 16 Temmuz Pazar günü gece 24.00'te sona erecek.