Dernek Haberleri » KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ PROJESİNDE KADIN KOLLARI SINIR TANIMIYOR..

KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ PROJESİNDE KADIN KOLLARI SINIR TANIMIYOR..

05 Mayıs 2017
Kardeşlik Sınır Tanımaz Projesi sınır tanımayarak İdaeeci ve Bürokratlar Birliği Kadın Kolları Temsilcileri Fatma Yalçınkaya ve Zeliha Çağlayan; Eşi hayatını kaybetmiş, kızı kanser hastası olan bir a

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğinin 2010 yılndan beri yürüttüğü Kardeşlik Sınır Tanımaz Projesi sınır tanımayarak İdareci ve Bürokratlar Birliği Kadın Kolları Temsilcileri Fatma Yalçınkaya ve Zeliha Çağlayan; Eşi hayatını kaybetmiş, kızı kanser hastası olan bir aileyi yalnız bırakmadı.

Hatirlanacağı üzere
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği ve Kadın Kolları ile birlikte Muhacir, Şehit Aileri, Yardıma, Korunmaya ve Bakıma Muhtaçlara, Cerablusa, Çocuklara...gıda, giyecek, barınak, psikolijik destekte bulunmak gibi maddi, manevi yardımda bulunmuştu.