Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 1

  • Kişisel           : 381266

  • Toplam         : 3411794

Anasayfa » Antalya Havalimanı Başmüdürlüğü'ne ziyaret

Antalya Havalimanı Başmüdürlüğü'ne ziyaret

Çıktı Al
1193 kez okundu
01 Ocak 1970
Antalya Havalimanı Başmüdürlüğü'ne ziyaret




Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nde Hava Trafik Kontrolörü olarak görev yapan İdareci ve Bürokratlar Birliği Antalya İl Temsilcisi N. Musa KAFALI ve İl Sekreteri Arif TUNCAL ile dernek üyelerinden Ahmet MUTLU,  Antalya Havalimanı’nın Başmüdürü Osman SERDAR’ ı makamında ziyaret ederek, dernek çalışmaları hakkında bilgi verip, Devlet Hava Meydanları İşletmesi’ nin son yıllarda insanı merkez alan hizmet anlayışı üzerine görüşme yaptılar.
Son günlerde özel sektörle kurulan iş birliği çerçevesinde 46 milyon yolcu kapasitesine kavuşan,üstünden uçak,altından araç trafiğinin aktığı paralel pist taksi yolu ile Türkiye’de ilklerin yaşandığı  Antalya Havalimanı Başmüdürü SERDAR “ Her altı yılda bir trafik sayısı ikiye katlanıyor. DHMİ’ nin modern hizmet anlayışı içerisinde, yeni taksi yoluyla beraber yerdeki trafiğin hızlı bir şekilde akışının sağlanması,bu sayede yolcu memnuniyetinin artışı sağlanmıştır. Antalya’da geçen yıl 931 trafik sayısına ulaşılmıştır. Bu sene 1000’li sayılar beklenmektedir. 2011 yılında 25 milyonu geçen yolcu sayısı ile 2010 yılına göre %12.3 artış yakalayan havalimanımızın aynı ivmeyi 2012 yılında da koruyacağı inancındayız. Böyle bir ivmenin yakalanmasında emeği olan personelimizin eğitimi ve gelişimi için her türlü olanaklarımızı sunuyoruz. Bu konuda kendi alanında özgün bir sivil toplum kuruluşu olan Bürokratlar Birliği’nin geliştireceği projeleri takip edeceğiz” dedi.
KAFALI “İnsanca ve insana yakışır bir yaşam için çalışan Bürokratlar Birliği’nin üyesi olarak, aynı zamanda hava yolu halkın yolu anlayışını benimseyerek, hava seyrüseferinde yaptığı yatırımlar ve yap-işlet-devret modeli ile havayolu ulaşımını vatandaşlar için ulaşabilir hale getiren D.H.M.İ’nin, 10 yıl öncesinde 8.5 milyon olan iç hat yolcu sayısını 58.5 milyona çıkarmıştır” dedi
TUNCAL, hava trafik kontrolörleri olarak ,uluslararası geçerliliğe sahip olan lisans ile Antalya’nın hava trafik kontrol sorumluluğu sahasında yer alan Antalya ve Isparta Havalimanları ile kısa bir zaman önce 737-800 uçak tipinin inişine izin verilen Gazipaşa Havaalanına ileri dünya standartlarında hizmet verdiklerini ifade etti.