Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 4

  • Kişisel           : 378187

  • Toplam         : 3402283

Anasayfa » Dünden Bugüne İdareci Bürokratlar Birliği Derneği

Dünden Bugüne İdareci Bürokratlar Birliği Derneği

Çıktı Al
1473 kez okundu
20 Nisan 2017
Referandum Türkiye için yeni bir başlangıç olacaktır.


İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN Dünden bugüne gelinen noktayı ve seçim değerlendirmesini belirten bir açıklama ve Teşekkür mesajı vermiştir. Genel Başkan konuşmasına şöyle devam etti. CAN "Bundan önceki yapılan Halk oylaması Referandumun da Cumhurbaşkanlığı seçiminde de ve Türkiye'nin istikrarını sürmesi, koruması ve yükselmesi ile birlikte nasıl safının belli etmiştir.

16 Nisan 2017 Perşembe günü yapılan Halk oylamasın da safını belirleyerek Türkiye'nin önündeki tüm engellerin kalkması tarih ile barışması ve lider bir ülke olması için, Ayasofya Camii ibadete açılması için hantal idare bürokratik yapının ortadan kalkması için "EVET" yönünde Genel Merkez, İl Temsilcilikleri ve Üyeler ile birlikte çalışmalar yapılmıştır. 16 Nisan 2017 sonrası gelinen nokta ise Demokratik bir sonuçtur ve herkes tarafından kabul edilmeli ve demokrasinin gereğidir sonuç olarak kazanan Türkiye olmuştur. Referandum Türkiye için yeni bir başlangıç olacaktır. Hayırla vesile olacağını dilerim. Bu bir yarıştır. ve bu yarış bitmiştir. Herkesi kucaklamak gerekmektedir."

Yapılan Referandum çerçevesinde Türkiye'de Anayasal süreç içerisinde yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi için gayret gösteren Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, İçişleri Bakanımıza bu kapsamda Milliyetçi Hareket Partisine, Büyük Birlik Partisine, Hüdapar'a İdareci ve Bürokratlar Birliği Yönetim Kuruluna, İl Temsilcilerimizi, Kadın Kolları ve Gençlik kollarımıza, Milli İrada Platformuna ve diğer STK'lara teşekkür ederiz, Bu arada Türkiye’de Demokrasi tezahür etmiştir. Ortaya çıkan %51 lik oy veren kesim ile birlikte kesim ile birlikte hayır kesimde demokratik kararları vermiştir. Evet kararı ile Hayır kararını bir aradadır yaşamaktadır. Birlikte güçlü ve bir arada olmalıdır. Dikkat edilmesi gereken önemli bir husus ülkemizin bölünmesini ve huzurunun bozulmasına yönelik ihanet çetelerine ve dış odaklara fırsat yerilmemesidir. Bu kazanım hepimize hayırlı olmaması dilerim. Önemli olan Türkiye de huzurun ve istikrarın sürdürülmesidir. Bizim için Terör örgütlerinin ve dış odakların yer bulmamasıdır. Zaman herkesi kucaklama, Birlik beraberlik zamanıdır.” diyerek sözlerine bitirmeden önce "BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ." dedi.