Anasayfa » İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ DERNEĞİNDEN CUMHURBAŞKANIMIZIN TEŞRİF EDECEĞİ MİLLİ İRADE PROGRAMINA YOĞUN İLGİ.

12 Nisan 2017

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Başkanı Yücel Can, Milli İrade Platformunun kuruluşundan itibaren azami katkı ve katılım konusunda gayret ettiklerini, her programa katıldıklarını, mevzu vatansa gerisinin teferruat olduğunu, vatanın birliği ve beraberliği için Platform olarak "EVET" diyecekleri konusunda açıklama yaptıklarını belirtti.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Başkanı Yücel Can; 15 Temmuzun bir ruh olduğunu o gün nasıl yirmi yedi gün nöbet tuttuysak mesele 15 Temmuz olunca, Üyesi bulunduğumuz Milli İrade Platformunun organizasyonuyla 12 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 19.00'da Ataköy Sinan Erdem Kapalı Spor Salonunda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN in teşrifleri ve 15 Temmuz Şehit Yakınları ve Gazilerinin katılımıyla gerçekleşecek programıma Dernek Yönetim Kurulu, İl ve Kadın Kolları Temsilcileri ve Üyelerimizle; yüz kişinin üzerinde bir sayı ile katılacaklarını ve 15 Temmuzun bir diriliş olduğunu söyledi.