Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 2

  • Kişisel           : 375543

  • Toplam         : 3395957

Anasayfa » KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ PROJESİNDE KARDEŞLİK, BİRLİKTELİK, BERABERLİK VURGUSU

KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ PROJESİNDE KARDEŞLİK, BİRLİKTELİK, BERABERLİK VURGUSU

Çıktı Al
1817 kez okundu
18 Şubat 2017
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği lansman toplantısı yapıldı.


İçişleri Bakanlığı Dernekler Daire Başkanlığı tarafından desteklenen ve İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği tarafından yürütücülüğü gerçekleştirilen "Kardeşlik Sınır Tanımaz" Projesinin tanıtım toplantısı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Programa İdare, Bürokrasi, Siyaset, STK, Basın Camiası katıldı.

Daha sonra günün anlam ve önemine uygun olarak İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Başkanı Sayın Yüce CAN; Proje hakkında bilgi vererek sunum gerçekleştirdi. Kardeşlik vurgusunun önemini belirterek “Kardeşlik Sınır Tanımaz” konulu bir konuşma yaptı.

Can yapmış olduğu açıklamalarda Kardeşlik, Birik, Beraberlik ve Biz Birlikte Güçlüyüz, paylaşma başlıklarına değindi. Can, proje ile her kesime ulaşmaya çalışacaklarını, ilk olarak kardeşlik, Milli birlik ve beraberlik ruhu ve Sütçü İmam ruhu ile Kahramanmaraş'ta , her bölgede ve her kesime yönelik proje yapacaklarını, kardeşlik esasinin önemli olduğunu, terörün Sona Erdirilmesi ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesinin sağlanması kapsamında bölge gençliğinin ve insanlarının Toplumsal Barış sürecinde etkin rol almalarının büyük önem taşıdığını belirterek, sözlerine şöyle devam etti Kardeşlik Sınır Tanımaz Kapsamın da gerçekleştirilecek olan Sportif, Sanatsal ve eğitsel faaliyetlerle ülke birbirleriyle kaynaşmalarının temini edilmesi gerektiğini, Osmanlı’dan günümüze bu coğrafyada yaşayan halkımızın barış, kardeşlik ve İslam kardeşliği esasına dayanan sağlam bağları hatırlatarak tekrar canlanmasını vurguladı.

Tanıtım toplantısına İdare ve Bürokrasinin, Van Milletvekili Mustafa Bilici, STK’ların basınımızın kıymetli mensupları ve bazı ülkelerden misafirler, Dernek Üyeleri, toplumun değişik kesimlerinin katıldı.

Ayrıca Programa Katılan, Van Milletvekili Mustafa Bilici “Kardeşlik vurgusu yaptı.”

Kardeşlik Sinir Tanımaz Projesi Tanıtım Toplantısı sonrasında Kahvaltı, Toplantı düzenlendi. ve İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği , Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu ile Koru Hastanesi arasında bir protokol imzalandı.