Anasayfa » Antalya Ulaştırma Bölge Müdürü Salih OKUR

Antalya Ulaştırma Bölge Müdürü Salih OKUR

Antalya Ulaştırma Bölge Müdürü Salih OKUR

İdareci ve Bürokratlar Birliği Antalya İl Temsilcisi N. Musa KAFALI,İl Sekreteri Arif TUNCAL ve dernek üyelerinden Ahmet MUTLU Antalya Ulaştırma Bölge Müdürü Salih OKUR’ u makamında ziyaret etti. Ziyarette Bölge Müdür Yardımcısı Şahin KABAKUŞ hazır bulundu.

Ziyarette, merkezi Ankara’da bulunan İdareci ve Bürokratlar Birliği’nin hantal bürokrasiye karşı olan mücadelesine değinilerek, tanıtım ve teşkilatlanmaya yönelik çalışmaların devam ettiği, Antalya’da bir platform kurularak idarecilerin ve bürokratların etkileşimini hedefledikleri ve geliştirilecek projeler üzerinde çalışmalar yapılacağı belirtilmiştir.

OKUR bu tarz sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına önem verdiğini ifade ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtmiştir.