Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 1

  • Kişisel           : 378134

  • Toplam         : 3402124

Anasayfa » Bir imza desteği de Sizden...

Bir imza desteği de Sizden...

Çıktı Al
1763 kez okundu
09 Ağustos 2016
Bütün Askerlere Şehit Astsubay Ömer HALİSDEMİR şehidimizin yüksek ideallerine sahip olarak yetişmelerine ilham kaynağı olmalıdır.


15 Temmuz meşum darbe kalkışmasının hemen başında aldığı emri canı pahasına uygulayarak Darbeci General Semih Terzi'yi alnının ortasından vuran ve Gölbaşı'nda bulunan Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın ele geçirilmesine engel olan Şehit Astsubay Ömer Halısdemir'in ismi yeni kurulacak üniversitede yaşatılmalı, bu üniversitede yetiştirilecek bütün askerlerin bu şehidimizin yüksek ideallerine sahip olarak yetişmelerine ilham kaynağı olmalıdır.

Bu girişim sadece şehidimizin aziz hatırasına bir vefa olmakla kalmayacak, aynı zamanda başta askerlerimiz olmak üzere yeni yetişen nesillerin kahraman bir rolmodeli edinmelerine de vesile olacaktır. Şehitlik mefkûresi hususunda farkındalık kazanan Türk Silahları Kuvvetleri mensupları ila nihaye milli birlik ve dirliğimizin, bağımsızlığımızın teminatı olacaktır.

Yücel CAN
İdareci ve Bürokatlar Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı




Lütfen desteklerinizi vermek için yukarıda DEVAMINI OKUlinkine tıklarayak açılan pencerede Sağ taraftaki formu doldurup İMZANI AT tıklamamız ve Sosyal medyada paylaşmamız çok önemle rica olunur.
Desteklerinizden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.