Anasayfa » Milli İradeye Saygı Nöbetleri 81 İlde Yapılacak Mitinglerle Taçlandırılacak

Milli İradeye Saygı Nöbetleri 81 İlde Yapılacak Mitinglerle Taçlandırılacak

06 Ağustos 2016
7 Ağustos pazar günü 81 ilde yapılacak mitinglerle taçlandırılacak.

15 Temmuz akşamı Türk Silahlı Kuvvetleri içinde yuvalanan Fetullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması’na ( FETÖ-PDY) mensup bir grup asker üniformalı terörist tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla devlet-millet dayanışması içinde bertaraf edilmesinin ardından başlayan Milli İradeye Saygı nöbetleri 7 Ağustos pazar günü 81 ilde yapılacak mitinglerle taçlandırılacak.

İdareci ve Büroktarlar Birliği Derneği Genel Başkanı CAN;"7 Ağustos Pazar günü icra edilecek Milli İradeye sahip çıkma mitingimizde Yönetim Kurulu olarak bizler Ankarada ve il temsilcilerimizde bulundukları illere katılım sağlayacaklardır. Millet olarak oncu buncu demeden, ayrı gayrı olmadan herkesin katılım sağlaması önemlidir. Hiç birimiz bütünden ayrı bir parça değiliz, bu ülke hepimizin, özgürlük, barış, esenlik ve huzur gibi değerler hepimizin ortak temennisi… Acımız da neşemiz de ortak. Düşüncemiz, ırkımız, rengimiz, ideolojimiz ne olursa olsun bizler bu ülkenin birer ferdiyiz. O nedenle huzurumuza uzanan karanlığa karşı tek ses ve tek vücut olmak zorundayız." diyerek sözlerine "Biz Birlikte güçlüyüz" eklemiştir.