Anasayfa » 15 TEMMUZ ŞEHİTLER YÜRÜYÜŞÜMÜZE HEPİNİZİ BEKLİYORUZ.

15 TEMMUZ ŞEHİTLER YÜRÜYÜŞÜMÜZE HEPİNİZİ BEKLİYORUZ.

05 Ağustos 2016
Genel Başkan CAN;"Birlik ve beraberlik içinde şehirlerimizi anacağımız 15 Temmuz Şehitler Yürüşümüze hepinizi bekliyoruz. Biz Birlikte Güçlüyüz."

15 Temmuz'da ülkemiz, milletimiz de milli irademiz kazandı, düşmanlar bir kez daha mağlup oldu. Bu zafer hepimizin... Bu ülke bizim... İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Yönetim Kurulu ve üyelerimiz ile birlikte katılacağız. Genel Başkan Yücel CAN;"Birlik ve beraberlik içinde şehirlerimizi anacağımız 15 Temmuz Şehitler Yürüşümüze hepinizi bekliyoruz. Biz Birlikte Güçlüyüz." diyerek, Şehitler Yürüyüşüne herkesi davet etti.
Tarih:05 Ağustos 2016 Cuma Günü Saat:23:00 da Ankara Emniyet Müdürlüğü önünden hareket edilecektir. Varış: Millet Camii önüdür.