Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 2

  • Kişisel           : 378798

  • Toplam         : 3405232

Anasayfa » İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği 24 Saat Demokrasi Nöbetinde

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği 24 Saat Demokrasi Nöbetinde

Çıktı Al
1631 kez okundu
05 Ağustos 2016
Genel Başkan CAN;"Biz bu vatanın evlatlarıyız. Biz Birlikte Güçlüyüz"



15 Temmuz FETÖ/PDY Örgütünün kanlı darbe girişiminin milletimiz tarafında püskürtülmesiyle birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci bir emrine kadar İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel merkez yönetimi, TBMM’de, Kızılay’da, Bakanlıklarda, Beştepe Cumhurbaşkanlığı külliyesi ve Ülkemiz genelindeki İl temsilciliklerimiz darbe girişiminden itibaren canlarını cansiperane bir şekilde ortaya koyarak, nöbet tutmaya devam ediyor.

Genel Başkan Yücel CAN; “darbe girişimine karşı tek yürek olduk.”

Darbe girişimiyle sokağa dökülen tankların önüne yatan gençlik, Beştepe’de İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği çadırında ve Kızılay meydanında demokrasi nöbetini tutmaya devam ediyor. İlk günden itibaren Meydanlarda nöbet tutan evine gitmeyen fedakar milletimiz ile birlikte bizler, ‘Biz bu vatanın evlatlarıyız. Biz Birlikte Güçlüyüz’ diyerek vatan toprağına sahip çıkıp milletin iradesinden yana olduklarını bir kez daha ifade ediyor. Gündüz işine gidip çalışan akşam çadırda sabahlayan gençlik, aydınlık yarınların destanını yazıyor. Asımın nesli millete sahip çıkıp vatan sevgisiyle gönüllerde yer ediniyor. Çadırlarını ve stantlarını boş bırakmayan Yönetim Kurulumuz Kadın Kollarımız ve üyelerimiz ile birlikte mücadeleye ikinci bir emir gelene kadar devam ediyor.








İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN, “Bizler bu toprakların çocuklarıyız. Yerliyiz ve milliyiz. Anadolu’nun asil çocuklarıyız. Bizim gideceğimiz hiçbir yerimiz yok, hiç kimsenin bu topraklara namahrem elini dokundurmayız. Milletçe el ele vererek bu emperyalist kanlı girişimi püskürttük. İrademize sahip çıktık. Bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanını ve seçilmiş hükümetini illegal yöntemlerle devirmek alçaklıktır. Biz istiklale aşık olan gençler olarak bu alçaklara izin vermeyeceğiz. Aziz Şerefli onurlu yüce Halkımız millete ve iradesine sahip çıkmak için alanları boş bırakmıyor, Fethullahçı Terör Örgütü ( FETÖ) / PDY mensubu asker kılığına girmiş hainler tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye’nin demokratik yaşamını kesintiye uğratarak askeri bir rejim kurmayı hedefleyen darbe girişimine ve vatan hainlerine karşı mücadelede ilk günkü azimle her zaman meydanlardadır. Gençlik Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci bir emrine kadar meydanları boş bırakmayacaktır” dedi. Genel Başkan CAN; “Biz Birlikte Güçlüyüz.” diyerek sözlerine ekledi.