Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 1

  • Kişisel           : 375497

  • Toplam         : 3395521

Anasayfa » İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği İstanbul İl Temsilcisi Ayhan YILMAZ;Yeni Türkiye Kuruluyor.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği İstanbul İl Temsilcisi Ayhan YILMAZ;Yeni Türkiye Kuruluyor.

Çıktı Al
2288 kez okundu
01 Ağustos 2016
İstanbul İl Temsilcisi Ayhan YILMAZ 15 Temmuz'dan beri Genel Başkanımız Yücel CAN, Genel Merkezimiz ile birlikte İstanbul ve diğer İl Temsilcilerimiz aralıksız nöbet tuttuğunu...



YENİ TÜRKİYE KURULUYOR!

- 15 Temmuz kalkışmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
FETÖ terör örgütü devlete millete karşı kısaca milli iradeye karşı alçakca haince darbe girişiminde bulundu.Bu yaptıkları kendilerince nihai sonuca ulaşacakları şeyin son haddiydi.buraya gelinceye kadar darsahanelerin kapatılma süreci,mit müsteşarının sorguya alınarak ameliyata girmek üzere olan reise operasyon planı,17-25 aralık darbe girişimi yakın zamanda şahit olduğumuz öncü haberlerdi.

- O gece neler yaşandı?
​15 Temmuzda mucize eseri bir kurtuluşun gerçekleştiğini bizlere anlattı Cumhurbaşkanımız.Olayı haber veren enişte artık Türkiyenin eniştesi olarak bu milletten dua alıyor.Bizzat kendisinden dinleme fırsatım oldu telefon olayını,15 Temmuz 21:30 sularında bir şekilde haberdar olup Cuhurbaşkanımıza telefonla ulaşıp durumu anlatarak tüm İslam Alemine yapılmak istenen darbeyi önleyendi Ziya bey,Allah ondan razı olsun.

- Bu durumun etkisi nasıl olur?
Yapılmak istenen şey İslam Dünyasına da zarar vermiştir.Ülke içinde tarikat ehli, bir çok cemaate halisane inanan kendini orada ifade edebilen samimi insanlara ve gruplara zarar vermiştir.Okuduğumuz kadarıyla dışarıdan güdümlü bu teröristlerin 22 İslam ülkesinde yeni bir mezhep olarak ortaya çıkıp ‘’ılımlı İslam’’kisvesi altında ipleri malum istihbarat örgütlerinin elinde Vatanın ve Milletin bölünmesine sebeb olacak bir kalkışmada bulundular.Bu hainliğin tarifi yok.

- Milletin reaksiyonu için ne söylenebilir?
Milletin kendi tasrrufuyla aldığı uçaklarla milletin temsil edildiği Gazi Meclisi bombalayan bu hainlere Türk Milleti eşi benzeri olmayan bir şekilde tepki koymuştur.Gövdesiyle tank paletlerine pranga,mermilere canlı kalkan olarak iç savaşın çıkmasını önlemiş,büyük bir kahramanlık örneği ortaya koymuştur.Direk Cumhurbaşkanımızın canına kast etmek isteyen bu alçakların hesaplayamadığı şey;ayeti kerimede yüce Mevla diyor ya;’’Onlar tuzak kurdular, Allah’ta onların tuzaklarını boşa çıkardı,Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır.’’ İşte bu ayetin tefsirini yaşadık 15 temmuzda.Allah onların tuzağını boşa çıkararak Cumhurbaşkanımızı bu Millete ve İslam Alemine bağışladı,kırk yıldır sinsice yaptığı hazırlık böylece boşa çıkmış oldu.

- Ekenomik sonuçları nasıl olur?
Tabi ki hasarı olmuştur ama hemen ertesinde piyasalar rutin bir şekilde açılmış bir kriz haliyle paniklememiştir.Darbe girişiminin sonrasında bu necip Milletin asil evlatları Başbakanımızın verdiği bilgiye göre 8 milyar dolarlık satış yaparak çok önemli bir kadirşinaslık daha göstermiştir. Bunun dünyada başka bir örneğinin olduğunu sanmıyorum.

- FETÖ terör örgütü hangi mantıkla bu kalkışmada bulunmuş olabilir?
İnsan aklına ipotek koydururmu,bu hainler akıllarını ipotek vermişler,hiçbir şeyi sorgulamadan terörist başının her söylediğini emir kabul ederek 40 yıldır sinsice sürdürdükleri devleti ele geçirme planını milletin kendisi bozmuştur.Şu unutulmamalı ki,Adalet,Mülkiye,Askeriye,Maliye gibi devletin tüm birimlrinde örgütlenen bu terörist yapı merhamet edilemez bir şekilde yok edilmeli,ediliyor,edileck.Çünkü bunlar sadece Hükümeti değil Devletide devirmeye çalıştılar.

- Cuhurbaşkanımızın refleksi için ne söyleyebilirsiniz?
Cumhurbaşkanımızın cep telefonu üzerinden görüntlü mesajıyla birlikteTürkiye’nin her yernde insanlar akın akın meydanlara indi.Bu kalkışmaya Türkiye 246 şehit verirken yüzlercede gazi hastahanelerde tedavi altında şu an.15 Temmuzda yeni bir istiklal savaşı kazanıldı,bu topraklar şehit kanlarıyla sulandı,Boğaz köprüsünün adı’’15 Temmuz Şehitler Köprüsü’’olarak bizzat şehitler tarafından konuldu zaten.Bu darbe girişiminin kahramanı Millet olurken baş kahramanı da canını ortaya koymaktan hiç çekinmeyen Cumhurbaşkanımızdır bunlar unutulmamalı.

- Son olarak ne söyleyebilirsiniz?
Bir tarih yazıyor bir tarihe şahitlik ediyoruz.Ülkenin bölünmesini,iç savaşın engellenmesini,İslm dünyasının ümidinin ayakta tutulmasını daha ileri bir şey söylemek gerekirse 3. Dünya savaşı çıkma ihtimalini engelledi bu Millet.Tehlike geçtimi derseniz tabi ki geçmedi,her türlü oyuna karşı hazırlıklı olmalıyız devlet ve millet olarak.

Günlerdir 81 ilde meydanları bırakmıyoruz,dünyaya millete rağmen bir şey yapamayacaksınız diyoruz.Bir başka şey daha yapıyoruz,’’YENİ TÜRKİYE’Yİ KURUYORUZ’’ yeni Türkiyenin kurucu başkanı CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN, kurucularu da meydanlar yani 81 ildeki MİLLİ İRADE - DEMOKRASİ nöbeti tutulan Türkü,Kürdü,Alevisi,Sünnisi velhasıl Türkiyenin bütününün temsil edildiği meydanlar; işte bu meydanlar’’KURUCU MEYDANLAR’’.Şehitlerimize hallahtan rahmet gazilerimize tez elden şifa diliyorum.

Biz birlikte güçlüyüz.