Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 20

  • Kişisel           : 381174

  • Toplam         : 3411496

Anasayfa » Bürokratlar Birliği'de YANKI’ya dost oldu

Bürokratlar Birliği'de YANKI’ya dost oldu

Çıktı Al
1201 kez okundu
01 Ocak 1970
Bürokratlar Birliği'de YANKI’ya dost oldu


Dostlar Artıyor, Dostluklar Genişliyor. Yankı Dergisi " Dostluk Platformu "nun Düzenlediği Programlarla Dostları Birleştirmeye Devam Ediyor. Mesafelerin kalktığı, gönüllerin buluştuğu, dostlukların anlam kazandığı güzel organizasyonda İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği de unutulmadı.

Yankı Dostluk Platformu adına açılış konuşması yaparak konukları tek tek takdim ve onore eden Yankı Dergisi İmtiyaz Sahibi Sayın Yavuz Kaya; Yankı Dostluk Platformunun dostluk, birlik ve beraberliğe vesile olduğunu belirterek katılımcılara teşekkür etti. Artvin yöresi halk oyunları ve müzik ziyafeti eşliğinde aynı zamanda Umre Programı hakkında bilgi verildi.

Oldukça sıcak, samimi bir ortamda gerçekleşen yemekli programların geleneksel hale gelerek aynı zamanda ilişkilerin kurulması ve birlikteliğin sürmesi açısından da oldukça önemli. Çünkü Yankı Dostluk Platformunda idareciden, bürokrasiden, siyasetten, politikadan, STK’lardan, belediye başkanlarına, eski bakan ve milletvekillerine, mülki idare amirlerine, yargı çalışanlarına, sanayici ve işadamlarından, medyaya, genç girişimcilere kadar herkes var.

Programa İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Ankara Temsilcisi Yılmaz Çağlayan ve Yönetim Kurulu Üyesi Sultan Seyhan ile beraber katılan Genel Başkan Yücel Can, programa ilk defa katıldıklarını, sıcak ve samimi bir ortamda programın dostluklara, birlik, beraberlik ve dayanışmaya vesile olduğunu, yeni dostlar kazandıklarını, bu gecenin kendileri açısından da çok önemli olduğunu belirterek davet eden ve davete katılanlara teşekkür etti.