Anasayfa » İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ DERNEĞİNİN ÖNERİLERİ

İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ DERNEĞİNİN ÖNERİLERİ

22 Temmuz 2016
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yücel CAN süreçler ilgili olarak önerileri paylaştı.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yücel CAN süreçle ilgili olarak önerileri paylaştı.
Genel Başkan CAN şu şekilde sıraladı,

* TBMM'de Milli İrade Anıtı yapılması,
* Boğaz Köprülerimize Hürriyet isminin eklenmesi,
* Darbe zararlarının müsebbiplerce karşılanması,
* TBMM'de saldırılan yerler muhafaza edilerek Milli İrade anıtı yapılması,
* Boğaz Köprülerimize Hürriyet isminin eklenmesi,
* Darbe zararlarının müsebbipler tarafından karşılanması,
Hukuk zarar vermeyi suç kabul eder ve zararı bedelini ödetir. Darbecilerin şahıslara,kamuya vermiş olduğu zararın ödenmesi ve hesaplarına el konulması..
* Milli ve manevi değerlerin nesilden nesile aktarılması ve tarihi ile tarihin dünden bugüne ve yarınlara aktarılması için, bilinç ve farkındalık oluşturmak amacı ile Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile iş birliği çerçevesinde Ayetlerden, Hadislerden Tarihin canlı sayfalarından oluşan kitapçığın hazırlanarak dağıtılması,
* Ülkemizin, İslam Aleminin hatta Dünyanın; tarihin seyrinin değiştireceğine inandığımız İstanbulda bulanan Ayasofya'nın Cami olması ve ibadete açılması. Bu bir miladtır ve türkiyenin yeniden dirilişi ve dünya liderleri arasında yer almasına yönelik bir uygulamadır.