Başkandan » MİLLİ İRADEYE EVET, DARBEYE HAYIR!!!

MİLLİ İRADEYE EVET, DARBEYE HAYIR!!!

22 Temmuz 2016
Ankara Kızılay Güvenpark'ta bir araya gelerek darbe girişimini lanetledi.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Yönetim Kurulu ve Üyeleri ile Milli İrade Platformu temsilcileri, Ankara Kızılay Meydanı'nda bir araya gelerek darbe girişimini lanetledi.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yücel CAN; Atalarımız bu ülkeyi düşmanla, hainle, şer odakları ile bize emanet etmedi, bilakis Onlarla karşı bu vatan ve mukeddasat Bize emanet!!!!" diyerek Can, "Biz Birlikte Güçlüyüz"sloganı ile sözlerine son verdi.

Sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra, Kızılay meydanında demokrasi nöbeti tutan yüzlerce vatandaşlarda ellerindeki Türk bayraklarıyla, darbe girişimcilerine karşı tek yürek oldu. Protesto eylemine katılanlar, "İdam isteriz", "Dik dur eğilme bu millet seninle", "Şehitler ölmez", "Feto gelecek hesap verecek" şeklinde sloganlar atarak, tekbir getirdi.

Milli İrade Platformu adına ortak bildiriyi Memur-Sen Ankara İl Başkanı Mustafa Kır okudu.