Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 1

  • Kişisel           : 379282

  • Toplam         : 3406129

Anasayfa » Sivil İrade, Sivil İdareye Sahip Çıktı

Sivil İrade, Sivil İdareye Sahip Çıktı

Çıktı Al
2103 kez okundu
20 Temmuz 2016
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği ile birlikte Türkiye Anayasa Platformu Temsilcileri, Ulus’taki eski Meclis önünde bir araya gelerek cunta ve darbe girişimini lanetledi.


İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN ile Yönetim Kurulu Ahmet ÖZYANIK, Mutlu TÜRKMEN, Fahri BALCI ve üyeler ile birlikte katıldı.

Yürütme Kurulu 17 Sivil Toplum Kuruluşu'ndan oluşan ve 350'den fazla STK'nın desteklediği Türkiye Anayasa Platformu Temsilcileri, 1. Meclis önünde bir araya geldi, 15 Temmuz'daki darbe girişimini ortak bildiriyle kınadı.

Sendika ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra onlarca vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla, darbe girişimcilerine karşı 1. Meclis önünde bir araya geldi. Türkiye Anayasa Platformu adına ortak bildiriyi Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın okudu.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN, 15 Temmuz Cuma gecesi gerçekleştirilen hain cuntacı FETÖ terör örgütüne ait darbe girişimiyle ilgili olarak. Başkomutanımız Cumuhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN başta olmak üzere Aziz Türk Milletimizin darbeyi püskürttüğünü kaydeden Genel Başkan CAN, “Sokaklara sahip çıkmaya devam etmeliyiz” dedi. Genel Başkan CAN, “Yaşanan olaylarda şehit düşen başta güvenlik görevlilerimiz olmak üzere sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Ülkemiz tarihi bir gün yaşıyor. Demokrasiyi ve milli iradeyi sekteye uğratmaya çalışan güçler bir kez daha harekete geçti. Gün, demokrasi ve milli iradeye sahip çıkma günüdür. Gücünü milletten almayan hain bir grubun kalkışması, meşru hükümeti alaşağı etme çabası sonuçsuz kalacaktır. Bütün halkımızı bu kalkışmaya karsı demokrasinin ve milli iradenin yanında olmaya çağırıyoruz. Askerle vatandaşı karsı karsıya getirme cabaları sonuçsuz kalacak, milletimizin özgürlük ve demokrasi hakki bu anti demokratik, vatan haini kalkışma ile engellenemeyecektir. İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği olarak demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkacağız. Milli irade tankla, topla bastırılamayacak kadar güçlüdür. Milletimiz bir kez daha demokrasiye sahip çıkmıştır. Allah aziz Türk Milletimizin yar ve yardımcısı olsun, Gün demokrasi ve Milli İdareye sahip çıkma günüdür.

Genel Başkan CAN; "İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği olarak Demokrasi Nöbetimiz devam etmektedir. Biz Birlikte Güçlüyüz” dedi.