Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 3

  • Kişisel           : 379251

  • Toplam         : 3406084

Başkandan » DAVET EDİYORUZ…

DAVET EDİYORUZ…

Çıktı Al
1465 kez okundu
19 Temmuz 2016
Meydanlar bizim. Başka Türkiye yok…


İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN, kuruldukları günden beri biz birlikte güçlüyüz sloganı ile birliğe, beraberliğe, istişareye, ortak harekete, ekip ruhuna, işbirliğine, koordineli çalışmaya önem verdiklerini belirterek insana, mukaddesata, vatana, bayrağa yönelik platformlara katıldıklarını bu anlamda İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğinin Milli İrade, Anayasa, Ankara, Anadolu Platformlarının kurucuları ve üyeleri arasında yer aldıklarını ve ortak hareket ettiklerini söyledi.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN, talihsiz menfur saldırının olduğu 15 Temmuz akşamından Dernek Genel Merkezi olarak Yönetim Kurulumuzun gayretli, fedakâr çalışmalarının, temsilcilikler, kadın kolları tarafından yapıldığını, nöbetlerinin hala devam ettiğini, vatan ve millet konusunda teferruata girmeden hareket edildiğini, bu çalışma dışında da Dernek Üyelerimizle sınırlı kalmayıp alanların boş bırakılmaması gerektiğini paylaştıklarını da dile getirdi.

Dernek Genel Başkanı Sayın Yücel CAN, kurucusu ve üyesi bulundukları platformların şu ana kadar takdir edilecek, güzel birlikteliklere, hayırlı hizmetlere vesile olduklarını bu anlamda Türkiye Anayasa Platformu olarak, 20 Temmuz Çarşamba günü saat 13.30’da “Ankara Ulus 1. Meclis Önünde, Cumhuriyet Bulvarında” hain darbe girişimine karşı “Sivil İrade, Sivil İradeye Sahip Çıkıyor” başlıklı basın açıklaması yapılacaktır. Yine aynı gün yani 20 Temmuz Çarşamba günü Ankara Milli İrade Platformu olarak saat 19.00’da Kızılay Güvenpark Anıt önünde “ Milli İradeye Saygı Darbecilere Hayır” başlıklı ortak basın açıklamamız yapılacaktır. Daha sonra nöbetimize devam edeceğini belirtti.

Başkan Yücel CAN, aynı günde yapılacak iki platformumuzun basın açıklamamıza sadece İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Üyelerimizi değil, iki platformun tüm üyelerini, bütün STK temsilcileri ve üyelerini, kıymetli vatandaşlarımızı, gönlü bu millet ve vatan için çarpanı, herkesi davet ediyoruz, her insan bir değerdir ve Biz Birlikte Güçlüyüz diyerek davetin önemli ve anlamlı olduğunu söyledi.

Genel Başkan CAN;Yine kurucuları ve üyesi arasında bulundukları Milli İrade Platformunun İstanbul’daki basın açıklamalarını da desteklediklerini anlattı.