Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 1

  • Kişisel           : 375511

  • Toplam         : 3395914

Başkandan » İdareci Bürokratlar Birliği Derneğin Genel Başkan'dan Sayın Başbakan Binali YILDIRIM'a

İdareci Bürokratlar Birliği Derneğin Genel Başkan'dan Sayın Başbakan Binali YILDIRIM'a

Çıktı Al
1401 kez okundu
18 Temmuz 2016
İdareci Bürokratlar Birliği Derneğin Genel Başkan'dan Sayın Başbakan Binali YILDIRIM'a; Geçmiş olsun Mesajı ve Öneri.



Sayın Binali YILDIRIM
Başbakan


Sayın Başbakanım,

Hürriyetimizin teminatı olan milli iradeye zincir vurmaya çalışan bir grup çılgın tarafından

TBMM’ne 15 Temmuz 2016 tarihinde vaki menfur saldırıyı Türk Milletinin bir ferdi ve ülke geneli ile uluslararası düzeyde temsilcilikleri ile örgütlü bulunan STK olan İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ DERNEĞİ olarak nefret ve telinle kınıyoruz.

Millete ve milli iradeye kalkan meşum ve habis eller milletçe kırılıyor ve kırılacaktır.

Meş’um kalkışma ve saldırı sırasında TBMM olarak, tüm siyasi partilerimizin birlik ve beraberlik içinde,  her ne pahasına olursa olsun “milli iradeye zincir vurulamayacağını” başta mel’un çılgınlar ve onların kahpe destekçileri olmak üzere tüm dünyaya ilan etmiş olmamız MİLLET olarak verdiğimiz şehitlerimiz kadar önemlidir.

 İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ DERNEĞİ olarak gazi meclisimize vaki bombardımanda hasar gören bölümlerinin yapılacak bir tasarımla; kahraman şehitlerimizin isimlerinin yer aldığı darbe girişiminin izlerinin resim, slayt ve değişik görüntülerle anlatan MİLLİ İRADE ŞEHİTLERİ ANITI olarak düzenlenmesi ve gelecek nesillerimize intikal ettirilmesi arzumuzdur.

 Bu hali ile milli, tarihi değerleri yaşatarak geçmişi ile kopuk olmayıp üstelik geçmişi ile barışık bir neslin yetişmesine, tarihe şahitlik edilerek aynı zamanda bu anıtın uluslararası düzeyde de ülkemizi anlatmaya fırsat tanıyacağı düşünülmektedir.

 Bu vesile ile;
            Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Şahsına,
Milli iradeyi temsil eden Sayın TBMM Başkanımızın Şahsına ve TBMM’ne,
Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın Şahsına ve Hükümetimize,
Başta Genel Kurmay Başkanlığımız, Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere bağlı komutanlıklarımıza ve tüm kurumlarımıza,
İç İşleri Bakanlığımız ve özellikle de emniyet, güvenlik mensuplarımıza,
Vatan, millet ve milli irade adına duruş sergileyen vatandaşlarımıza ve özellikle milletimize yöneltilen menfur kalkışmanın akamete uğratılmış olmasında inisiyatif alan yiğit vatan evlatlarımıza minnetlerimizi sunuyoruz…

Ayrıca, tanklara karşı göğsünü siper eden, mermilere, bombardımana gülerek koşan aziz milletimizin her bir kahraman şehitlerine Allah’tan rahmet,  gazi yaralılarımıza acil şifalar, diliyoruz. Ülkemizin en kısa zamanda bunun altında kalkacağına da inanıyoruz. Geçmiş olsun.

Allah, milletimize kalkan o habis, alçak elleri kırıyor ve kıracaktır. Ancak meşum darbe girişimi milletçe birlik ve beraberlik içinde püskürtülmüş olmasına rağmen halen risk devam ediyor…

İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ DERNEĞİ olarak tüm üyelerimizle birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın çağrıları ve talimatları doğrultusunda sokaklarda olacağız… Tüm halkımızı ve STK’ları da meydanlara çağırıyoruz…

Biz birlikte güçlüyüz. Saygılarımızla.

Yücel CAN
Yönetim Kurulu Başkanı