Anasayfa » İBB-Der'den Eğitim Kurumlarına Ziyaret

İBB-Der'den Eğitim Kurumlarına Ziyaret

İBB-Der'den Eğitim Kurumlarına Ziyaret

İdareci ve Bürokratlar Birliği Antalya İl Temsilcisi Nebi Musa KAFALI ve İl Sekreteri Arif  TUNCAL,
Özel Envar Eğitim Kurumları Genel Müdürü Kadir SÖZEN’i ziyaret etti.
Yapılan ziyarette derneğin tanıtımı yapılarak, misyonuna yönelik projeler içerisinde eğitim çalışmalarına önem verildiği belirtilmiştir.Ayrıca özel sektör ve kamu kurumlarının eşgüdümlü çalışmasının bürokrasi alanında kazanımları üzerine karşılıklı fikir alışverişi yapılmıştır.

SÖZEN, böyle bir misyonu kendisine hedef belirlemiş özgün bir sivil toplum kuruluşu olan Bürokratlar Birliği’nin varlığından duyduğu memnuniyeti belirterek, bundan sonraki süreçte yapılacak olan faaliyetlere destek olacağını söylemiştir.

İl temsilciliği olarak karşılıklı ziyaretlerin devam etmesi temennisi ifade edilerek, Antalya’nın önde gelen eğitim kuruluşlarından olan Özel Envar Eğitim Kurumları’na yıllardır süre gelen başarılarından dolayı teşekkür edilmiştir.