Anasayfa » İBB-Der'den Havalimanı Mülki idare Amirine Ziyaret

İBB-Der'den Havalimanı Mülki idare Amirine Ziyaret

İBB-Der'den Havalimanı Mülki idare Amirine Ziyaret

İdareci ve Bürokratlar Birliği Antalya İl Temsilcisi Nebi Musa KAFALI ve İl Sekreteri Arif  TUNCAL, Antalya Havalimanı Mülki İdare Amiri Vali Yardımcısı Mehmet YAVUZ ‘u makamında ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Ziyarette vatandaşın daha iyi hizmet almasına yönelik, hantal bürokrasi ile olan mücadele yönteminde, yıllarca bürokrasinin içerisinde görev almış Vali Yardımcısı Sn. YAVUZ’ la, “Neler yapılabilir” sorusu üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmuştur.

Sn. YAVUZ “Hantal bürokrasi kendi içinde dallara ayrıldıktan sonra, bu dallardan biri seçilip sorun teşhisine müteakip çözüm yolunda projeler geliştirilmelidir. Bürokratlar Birliği Türkiye’de bu anlamda özgün bir dernek olmuştur. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.” dedi.

İl Temsilciliği olarak kabulden duyulan memnuniyet belirterek, Sn. YAVUZ’ a paylaştığı tecrübelerden dolayı teşekkür edildi.