Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 6

  • Kişisel           : 378844

  • Toplam         : 3405304

Anasayfa » TAM ZAMANI ŞİMDİ... KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ... HAYRINIZA VESİLE OLUYORUZ… BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ.

TAM ZAMANI ŞİMDİ... KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ... HAYRINIZA VESİLE OLUYORUZ… BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ.

Çıktı Al
1906 kez okundu
20 Haziran 2016
İşinizi kolaylaştırarak Size bir hesap numarası kadar yakınız.



Her yıl olduğu gibi bu yıl da hayrınıza vesile oluyoruz. Yardım yerini Siz belirleyin.
Ülkesinden ayrılmak zorunda kalıp Ankara’da yaşayan Muhacir Kardeşler
Asma Köprü Uluslararası Öğrenci Derneği ile işbirliği içerisinde 30 farklı ülkeden 150 öğrenci için iftar ve sahur için öğrenci kardeşler
Onkoloji Hastanesinde tedavi görüp çevresinde kalan hasta yakınları için
Kim için yardım edecekseniz yazarak;

TÜRKİYE İŞ BANKASI TBMM ŞUBESİ İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ HESABI
IBAN: TR91 0006 4000 0014 3620 303034 HESAP: 4362- 0303034 TBMM/ANKARA


adresine göndereceğiniz zekât, sadaka, fitre sadakası, hayır ve hasenatlarını için hayrınıza vesile oluyoruz.
NE KADAR MI? HAYRIN MİKTARINI SİZ BELİRLEYİN…
MÜMİNLER KARDEŞTİR. Buruyor Yüce Kitabımız... Müslüman Müslümanın kardeşidir ona zulmetmez; onu düşmana teslim etmez. Kim bir Müslüman kardeşinin ihtiyacını giderirse, Allah da onun bir ihtiyacını giderir. Kim bir Müslümanın sıkıntısını giderirse, Allah da kıyamette onun bir sıkıntısını giderir. Kim de bir Müslümanın ayıbını örterse, Allah da kıyamette onun bir ayıbını örter.] [Buhari, Mezâlim 3] buyuruyor Resulullah (Sav)
BİR ELİN NESİ VAR İKİ ELİN SESİ VAR. İftar, savur, gıda, giyecek ve daha diğer ihtiyaçları karşılamak için… Resulullah sav Muhacir-Ensar Kardeşliği demişti, kuşu olan çocuğun evine giderek çocuğun acısını paylaşmıştı. Biz de örnek aldık.
Geçen yıllarda KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ diyerek Ankara, Adana, Kahramanmaraş gibi illerimizde Muhacir Kardeşlerimiz unutmamıştık. Ailece onlara misafir olmuş, iftar açarak yardımda bulunmuştuk.
Bayrama girecek Muhaciri ve Yetim Yavrularımıza bisikletler alarak arife günü yüzlerini birlikte güldürmüştük. Şehit, gazi ve yetimleri evimizde ağırlamıştık… Kamplarda kalan çocukları güldürmüştük…
Ramazanınızı mübarek kılmak için yardım kampanyamıza el verin... Ankara'da yetim aile ve çocukları evlerinden alınıp kendi evlerimizde konuk edilerek daha sonra uygunsa bir yardım paketi ile değilse misafirlerimiz tekrar evlerine götürülecek. Bu çalışmamız Suriye'den gelen kardeşlerimiz için yaptığımız gibi başlangıcı belli sonu biten bir proje olmayacak. Önce oturduğumuz yerde başlıyoruz. SURİYE ve Irak’tan Ankara'ya gelen Müslüman Muhacir Kardeşlerimiz ve ihtiyaç sahibi Kardeşlerimize yönelik gıda paketi dağıtarak, ihtiyaçlarını gidermek ve O Kardeşlerimizle birlikte iftar açmak için maddi ve manevi katkılarınızı bekliyoruz.
Zulüm altında iletilecek göçe mahkûm edilen DEVLETLERİN KÖTÜ İDARECİLERİNE ve Onların zulümlerine ortak alan SÜPER DEVLETLERİN İDARECİLERİNİN açmış olduğu yaraya merhem olmak için KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ diyerek İYİ BİR İDARE ANLAYIŞI için bir katkı da Sizden olsun. Şu anda belli bir rakama yaklaşan öğrencilerle 01.07.2016 günü iftar ve sahur açacağız.

Yücel CAN
Yönetim Kurulu Başkanı
Biz birlikte güçlüyüz. İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ DERNEĞİ