Anasayfa » Kardeşlik, Birlik ve beraberlik adına düzenlediğimiz İftar Programında Buluşuyoruz.

16 Haziran 2016
Kardeşlik ve Birlik adına düzenlediğimiz İftar Programında Buluşuyoruz.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Kardeşlik, Birlik ve beraberlik adına bugün düzenlediğimiz iftar programında buluşuyor, Ramazan ayının bolluk ve bereketini, öğrenciler, yaşlılar ve sayısız ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktayız. Derneğimizin de amaçlarından biri olan Birliğin ve Kardeşliğin aynı çatı altında olması nedeniyle 11 ayın sultanı 2016 yılı Ramazan ayı için Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yücel CAN; Bu yıl da bize gelen ve önerilen yardım fikirleri doğrultusunda; Yabancı ülke öğrencilerine ki Yönetim Kurulu üyemiz sayın Ahmet ÖZYANIK Abinin bizi de haberdar etmesi ile Derneğimize gelen yardımlarını esirgemeyen kıymetli Hanımefendilerin gayreti ile otuz öğrenciye yönelik 500,00 TL nakdi yardım yapılması, Ahmet ÖZYANIK Abinin şahsi desteği ile birlikte, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Yusuf KOTAN Beyin de katkı ve gayretleri olmuştur. Organize olunması, araç ve diğer desteklerinizle perşembe günü İftar programı için öğrenci kardeşlerimizi taşımak, yine uygun görüldüğün takdirde ikan edilir ise Keçiören Harput Kültür Derneğinde 10 ile 20 arasında öğrencilerimizin ayin 25.06.2016 günü iftar programı davet edilmeleri düşünülmektedir.” diyerek İdareci ve Bürokratlar Birliğini Derneği Yönetim Kurulu üyelerinin bu tür organizasyonların devamı niteliğinde görüş ve önerileri ile birlikte hassasiyetlerini dile getirdi.