Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 2

  • Kişisel           : 378934

  • Toplam         : 3405481

Spor » TÜRKİYE BOWLİNG ŞAPİYONASIN DA SPORCUMUZ 6. OLDU

TÜRKİYE BOWLİNG ŞAPİYONASIN DA SPORCUMUZ 6. OLDU

Çıktı Al
2268 kez okundu
30 Mayıs 2016
TÜRKİYE BOWLİNG ŞAPİYONASIN DA SPORCUMUZ 6. OLDU



Türkiye Minik-Yıldız-Gençler Kulüpler Bowling Şampiyonası 28-29 Mayıs 2016 tarihlerinde Ankara Optimum Rollhouse Bowling Salonu'nda yapıldı.

Altyapının geliştirilmesi amacıyla yapılan Genç Kulüpler Şampiyonasında, sporcular bir yandan dereceye girerek madalya almaya çalışırken, diğer yandan da kulüplerini ilk üçe sokarak kupayı kaldırmaya çalıştı. Şampiyonada dereceye giren sporculara ödülleri Bowling Teknik Kurulu Üyesi Dr. Taner Bozkuş, Dart Asbaşkanı Dr. Murat Kul ve Bowling Asbaşkanı Serdar Arslan tarafından verilirken, ilk üçe giren kulüplere kupaları ise Başkan Vekili Dr. Mutlu Türkmen tarafından verildi. Türkmen, ayrıca şampiyonaya katkılarından dolayı Rollhouse Bowling Salonu İşletme Müdürü Habib Doğan'a da bir teşekkür plaketi takdim etti.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Sayın Yücel CAN konu ile ilgili olarak "Türkiye Bowling Şampiyonasında 6.olan Ümit Berk Karakaya'yı Antrenörlerimizi, Genel Sekreterimiz Sayın Mutlu Türkmen'i tebrik ederim. Tüm Sporcularımıza da başarılar dilerim" dedi.

Derneğimiz Genel Sekreteri Sayın Mutlu TÜRKMEN şu sözleri paylaştı; "Türkiye Bowling Şampiyonası'nda Türkiye 6.cısı olan İdareci Bürokratlar Birliği Gençlik Spor Kulübü sporcusu Ümit Berk Karakaya'yı tebrik ediyorum.." dedi.