Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 4

  • Kişisel           : 381235

  • Toplam         : 3411735

Anasayfa » İMZA GÜNLERİNİN İKİNCİ KONUĞU

İMZA GÜNLERİNİN İKİNCİ KONUĞU

Çıktı Al
1714 kez okundu
01 Ocak 1970
İMZA GÜNLERİNİN İKİNCİ KONUĞU


Yazar, Düşünür, Araştırmacı Kalemlerden aynı zamanda siyaset bilimci Yusuf Gökdoğan, imza günleri kapsamında İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğinde Öteki Siyasetisimli eserini imzalayarak bir kısmını da Bürokratlar Birliğine bağışladı.

Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel Can, imza Günleri programı kapsamında okumanın önemi kadar, emekle bir eseri meydana getiren yazar ile okuru aynı zamanda bir araya getirerek fikir alış verişinde buluşmaya katkı sağlamaya çalıştıklarını ve bu programlarının devam edeceğini söyledi. Daha sonra eserin yazarı Yusuf Gökdoğan, dünden bugüne siyasetinin değişik yüzlerini ve farklılığını ele aldıklarını, çok zamanda yeni bir eserinin de basılacağını ve bu eserin bir kısmını da yine Bürokratlar birliğine bağışlayacağını söyledi.

Genel Başkan Yücel Can ile birlikte Satılmış Açıksöz’ün ev sahipliği yaptığı imza gününe Hazine Müsteşarlığı Bürokratlarından Yılmaz Çağlayan, Aile ve Sosyal Politikaları bürokratlarından Ahmet Gürbüz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bürokratlarından Cemalettin Söğüt, Av. Yaşar Akşin,  TRT’den Fatih Çapar, Sakarya’dan programa iştirak eden Haluk Yıldız ve Tuncay Toçoğlu ve diğer konuklar katıldılar.