Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 5

  • Kişisel           : 381243

  • Toplam         : 3411750

Anasayfa » Tüzken Bürokratlar Birliği’nde

Tüzken Bürokratlar Birliği’nde

Çıktı Al
1135 kez okundu
01 Ocak 1970
Tüzken Bürokratlar Birliği’nde


 

İdareci ve Bürokratlar Birliği Antalya İl Temsilcisi N. Musa KAFALI ve İl Sekreteri Arif TUNCAL, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken’i makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette TUNCAL, Bürokratlar Birliği’nin, kamu ve özel sektör hizmetlerinde memnuniyetsizliğin en aza indirildiği, çağdaş standartlarda temel hak ve hürriyetlere saygılı bir Türkiye hedeflediğini belirtmiş, bu hedefin gerçekleşmesinde,  planlanan projelerin içerisinde spor aktivitelerine önem verdiklerini söylemiştir.

İl Temsilcisi KAFALI ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tüzken’in göreve çok kısa bir süre önce başlamasına rağmen, halkın hizmet alımında sağladığı kolaylıklardan dolayı Antalya’da adının sıklıkla anıldığını, örnek idareci profili çizdiğini ve Bürokratlar Birliği olarak Tüzken’i aralarında görmekten memnun olacaklarını belirtti.

İdareci ve Bürokratlar Birliği’nin gerçekleştireceği projelerde yer almak istediğini ifade ederek üyelik formunu dolduran Tüzken “Göreve başladığım andan itibaren, vatandaş ile kurum arasında etkileşimi engelleyen hantal bürokrasiyi kaldırmaya çalıştım. Bugün itibari ile aldığımız geri bildirimler bizi şevkle çalışmaya teşvik etmektedir. Bundan sonraki süreçte Bürokratlar Birliği’nin bir üyesi olarak bireylerin ve kurumların en iyi şekilde hizmet alması için elimden geleni yapacağım. “ dedi.