Güncel » TERÖRİST YADA TERÖRİSTLERİ DESTEKLEYEN MİLLETVEKİLİ İSTEMİYORUZ.

TERÖRİST YADA TERÖRİSTLERİ DESTEKLEYEN MİLLETVEKİLİ İSTEMİYORUZ.

23 Mayıs 2016
TERÖRİST YADA TERÖRİSTLERİ DESTEKLEYEN MİLLETVEKİLİ İSTEMİYORUZ.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can; "HDP'li Milletvekilleri dokunulmazlıktan korktu ve nefesi kaçmakta alıyorlar.
Dağda, dışarıda terörist cani TBMM'de takım elbiseli, Avrupa da onlara hami... Ne bekleniyordu yani. Onlar için Türkiye bir cehennem çünkü. Onların Kürt olmadıkları da besbelli. Dolayısıyla gidecekleri yer de belli, Avrupa, Rusya, bir adım ötesi ABD... Tek bayrak, tek devlet ve tek millette onların, teröristlerin, bölücülerin ve işbirlikçilerinin yeri yok. Burası şehitlerin kanı ile yoğrulmuş kahraman Türk Milletinin atadan yadigar kalan ve her bir avucu ancak kanla verilecek vatandandır. Burada düşmana, teröriste, bölücüye, haine, işbirlikçiye hayat hakkı yok ve olamaz. ve biz birlikte güçlüyüz..." dedi.