Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 1

  • Kişisel           : 382310

  • Toplam         : 3414574

Güncel » HÜKÜMETİMİZİN BAŞBAKANI SAYIN BINALI YILDIRIMI TEBRIK EDIYORUZ.TÜRKİYENIN BÜYÜMESİNDE NEFERİZ.

HÜKÜMETİMİZİN BAŞBAKANI SAYIN BINALI YILDIRIMI TEBRIK EDIYORUZ.TÜRKİYENIN BÜYÜMESİNDE NEFERİZ.

Çıktı Al
1432 kez okundu
19 Mayıs 2016
HÜKÜMETİMİZİN BAŞBAKANI SAYIN BINALI YILDIRIMI TEBRIK EDIYORUZ.TÜRKİYENIN BÜYÜMESİNDE NEFERİZ.



İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can; Güçlü, lider, örnek bir Türki’ye için birlik, beraberlik adına katkı ve katılımda samimiyetle devam ettiklerini, bu anlamda terörü ve terörist faaliyetleri asla tasvip etmeyip karşısında olduklarını, Biz birlikte güçlüyüz, gelenekten gelecek nesillere, samimiyet-sadakat-vefa güven. Emanet ve vekalet zihniyeti ile makamlara yakışan, hasbi bi zihniyetle düşünce ve hizmetlerinin sinirli olmadıklarını; mağdur ve mahzun coğrafyanın acılarını kardeşlik sınır tanımaz sloganıyla hissettiklerini, bu anlamda yılladır Hükûmetimizin çalışmalarını desteklerini söyledi.

Can; Ülkemizin her zamankinden daha çok birlik, beraberlik ve insani değerlerin yaşatılmaya ihtiyacı olduğunu, önemli bir stk olarak bu konuda katkı sağlamaya çalıştıklarını, bu anlamda güçlü bir Türkiye yolunda son on iki yılda adımlar atıldığını, bu adımları desteklemek için Hükümetin Sayın Binali YILDIRIM Başbakanlığında devam etme hususunda da tebrik ve başarıların devamını diledi.



Konu ile ilgili olarak Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf KOTAN da şunlari soyledi: Açıkça ifade etmek isterim ki Sayın Binali Yıldırım'ın Başbakan olması 2023 hedeflerimiz konusunda beni birazcık daha umutlandirdi.
İşim dolayisi ile defalarca kendisini dinleme ve zaman zaman fikirlerimi ifade etme fırsatım olmuştu.
Kendisi dinleyen, anlayan ve fikirleri önemsiyen bir lider.
Başbakanımızın Vizyoner olduğunu yakinen biliyorum.
İstanbul Belediyesinden beri çok büyük başarılara imza atan bu değerli devlet adamı pratik zekası ve sonuç odaklı yaklaşımı ile hantal bürokrasiyi hizlandiracak ülkeye patinaj yaptıran bürokratlar yerine elini taşın altına koyacak İdealist ve hizli bürokratları tercih edecektir.
11 yıl gibi uzunca bir süre Ulaştırma Bakanı olarak görev yapmış olması Teknolojinin önemini biliyor olması, kendisini ülkesinin gelişmesine adamış olması ulkemizde Bilim ve Teknolojinin önünü açacak olması Sayın Cumhurbaskanimiz ile koordineli ve uyumlu çalışabilmesi gibi nedenler ile ülkemizin gelişmesine hız kazandiracaktir.
Hayırlı olsun.
Allah utandirmasin.
" Umutlar büyük Türkiye için. "